Bortført mann kommet til rette

Mannen er skadet, men skadene er ikke livstruende, skriver politiet i en pressemelding.
- Mannen behandles nå på sykehus. Politiet vil avhøre ham når dette lar seg gjøre, sier politiinspektør Vegar Munthe Ommedal ved Seksjon for organisert kriminalitet.
Oslo-politiet satte i gang en større aksjon onsdag kveld, etter at vitner fortalte at de hadde sett mannen bli slått i hodet med et jernrør og deretter lagt i en sort BMW som kjørte bort fra Holmlia sør i Oslo onsdag kveld. Bilen ble senere funnet av politiet ved Øvre Prinsdalsvei.

Slagsmål

Mannen skal ha vært innblandet i et slagsmål. Mannen skal ha kommet til stedet i en svart BMW sammen med en kvinne. Han gikk ut av bilen og snakket med en annen mann. Situasjonen eskalerte, og det kom flere til.
- Vi kan ikke utelukke at mannen holdes et sted mot sin vilje, sa Torstein Holand, fungerende leder for organisert kriminalitet i Oslo politidistrikt til Aftenposten torsdag.
Les mer om bortføringssaken her: Ingen spor etter bortført mann
Mannen som ble meldt savnet, og som nå er funnet, er i midten av 40-årene og har bakgrunn fra Irak. Han har permanent oppholdstillatelse i Norge.
Kvinnen som ble siktet i forbindelse med saken, er løslatt. Politiet fortsetter etterforskningen for å finne ut hva som skjedde med mannen og for å finne mulige gjerningspersoner, opplyser politiinspektør Vegar Munthe Ommedal ved Seksjon for organisert kriminalitet.

Comments