Guldfugl: Bandidos-præsident jog kniv gennem hånd på hashsælger

En 40-årig Bandidos-præsident for afdelingerne i Næstved og Vordingborg mener, at hans uvenner skal mærke den samme smerte, som han selv gør. Og derfor jog han i 2012 en kniv igennem hånden på en mand, som havde status af hangaround i Bandidos.

Det har politiets kronvidne i sagen mod tre Bandidos-rockere ved Retten i Nykøbing Falster netop forklaret.

Det 49-årige vidne, som anklager Emil Folker kalder for politiets guldfugl, var i en periode ansat i en pokerklub i Algade i Vordingborg til at sælge slik, sodavand og hash. Men under en af den 49-åriges fridage blev hangaround-medlemmet sat til at afløse ham i hashboden i klubben.

- Han fik besked om, at han ikke måtte drikke eller tage stoffer, mens han var på arbejde. Det havde han så gjort alligevel, og (navnet på præsidenten -red.) blev så gal, at han stak ham et knytnæveslag i hovedet. Han var så uheldig at slå sin kno mod hans tænder, så det blødte. Noget tid efter gik der betændelse i. Det var smertefuldt. Og han havde været til læge forskellige steder på Sjælland. Det var rimeligt alvorligt, og han fortalte mig senere, at han ville have skåret sin finger af, forklarede vidnet.

Det skete imidlertid ikke, og præsidenten måtte bide smerten i sig.
Senere skulle afløseren i hashboden ind at afsone en fængselsstraf, og under en udgang, hvor han bildte Kriminalforsorgen ind, at han skulle i Zoologisk Have med sin familie, tog han i stedet til Vordingborg, hvor han skulle have sin straf for, at præsidenten havde fået ondt i sin hånd.
- Han mente, at han skulle mærke den samme smerte, som han selv havde følt. Han skulle have en kniv gennem hånden. Og han ville inficere kniven med et eller andet, så han var sikker på, der ville gå betændelse i, fortsatte den 49-årige i retten.

Noget har været gennem håndenDet er afløseren i hashboden, som senere har fortalt den 49-årige, hvad der så skete. De afsonede begge en straf, og under afsoningen lagde den 49-årige mærke til et sår på afløserens hånd.
- Han var kørt derned og havde viklet et viskestykke rundt om sin hånd. Så havde han fået hugget en Bandidoskniv gennem hånden og var siden kørt igen. Det var en kniv, hvor der stod BFFB (Bandidos Forever Forever Bandidos - red.) på. Man kunne tydeligt se på hans hånd, at der havde været noget igennem, sagde politiets kronvidne i sagen.

Den 49-årige bliver i retten afhørt under massiv politibeskyttelse. Præsidenten og to medtiltalte sidder i et tilstødende lokale og kan høre guldfuglens forklaring via højttalere.

Ingen af de tiltalte har valgt at udtale sig i retten, og det er præsidentens forsvarers, André Rouvillains, opfattelse, at præsidenten kun kan blive dømt, hvis retten vælger at stole på kronvidnet.
- Vil man stole på en kriminel eller ej, sagde han torsdag under forelæggelsen af sagen.

Alle de tiltalte nægter sig skyldige i de alvorlige forhold, som ud over vold også tæller ulovlig våbenbesiddelse, tyveri, vidnetrusler, afpresning og besiddelse og salg af hash.

Comments