Nye rockere anholdt - sigtes i sag om knivstik

Otte personer - heraf flere med tilknytning til den nye rockerklub, No Surrender MC - er blevet anholdt i forbindelse med politiaktion rettet mod rockerklubhuset på Lyngager i Brøndby.

Det skriver Vestegnens Politi i en pressemeddelse. Ved aktionen fandt politiet en skarpladt pistol, lyder det i pressemeddelelsen.


Aktionen kommer efter et forsøg på manddrab i Ishøj den 17. august. Her blev to personer stukket gentagende gange med kniv. Umiddelbart efter episoden blev fire personer med tilknytning til No Surrender MC District 26 - som afdelingen kalder sig -  anholdt og varetægtsfængslet.

Men politiet mente, at seks øvrige personer med tilknytning til miljøet omkring klubben var involveret i drabsforsøget.  Og aktionen i dag er et forsøg på at anholde dem.

Af de seks anholdte i forbindelse med formiddagens aktion, mener politiet, at fire af mændene deltog i drabsforsøget den 17. august og de vil nu blive fremstillet i grundlovsforhør. De to øvrige anholdt efter formiddagens aktion, er sigtet i andre forhold.

Se også: Ny rockerklub: Vi har ingen problemer med nogen

- Vi leder altså forsat efter de to sidste navngivne personer. Jeg er dog fortrøstningsfuld i forhold at finder dem og det er også vigtigt at understrege at sagen her ikke bunder i bandekonflikt, siger vicepolitiinspektør Carsten Jansson fra København Vestegns Politi, i pressemeddelelsen.

Indtil for nyligt var rockerne på Lyngager del af rockerklubben Satudarah, men har siden brudt med den klub og er netop blev optaget i den hollandske rockerklub No Surrender

Comments