Politiet mener å ha røyket ut profesjonell dopingliga i Bergen

Tidligere denne uken slo spanere fra bergenspolitiets seksjon for organisert kriminalitet til mot en bolig litt utenfor sentrum av byen. Der skal politifolkene ha kommet over store mengder ulovlige dopingmidler.

Betydelig pillebeslag

Huseieren, en mann i slutten av 20-årene, ble pågrepet på stedet. Han er siktet for ulovlig oppbevaring av dopingmidler. Han nekter straffskyld.
Onsdag ble han varetektsfengslet i fire uker, ifølge BA. Politiet mener at beslagets størrelse, og økonomiske verdi, er såpass betydelig, at det er lite sannsynlig at det var ment for eget bruk.

Legger lokk på saken

Etter det BT får opplyst, mistenker politiet at den siktede kan være med i et større, nærmest profesjonelt pillenettverk som forsyner Bergen og omegn med prestasjonsfremmede og ulovlige dopingmidler.
Enn så lenge er ingen flere pågrepet i saken, får BT opplyst.
Politiadvokat Kristin Harstad ved seksjon for organisert kriminalitet ønsker ikke å kommentere saken overhodet. I går fikk hun retten med på at den siktede må holdes i varetekt, slik at han ikke kan ødelegge eventuelle bevis i saken, eller snakke med andre.
Mannen er næringsdrivende i Bergen, og er registrert med et firma som har hatt flere ansatte.

Comments