Rockere anholdt i sag om trippeldrab


Københavns Politi har i dag gennemført yderligere aktioner i forbindelse med efterforskningen af trippeldrabet i fjor.

Følgende skriver politiet i en pressemeddelelse:
'Der er ved dagens aktion anholdt 9 personer, og der skal gennemføres ransagninger på 13 konkrete lokaliteter, fordelt over hele Sjælland. Det forventes, at der i morgen tirsdag 19. april vil ske fremstilling i grundlovsforhør af seks af de anholdte personer.'

'Fem af disse er relateret til rockergruppen Bandidos. De anholdte er i alderen 22 – 32 år. De sigtes alle for drab til dels medvirken til drab samt for overtrædelse af våbenloven.'
'De øvrige anholdte vil blive løsladt efter afhøring til sagen. Da anklagemyndigheden vil begære retsmødet afholdt for lukkede døre, kan der ikke på nuværende tidspunkt gives yderligere oplysninger i sagen.'

Sådan lyder det i pressemeddelsen. Heraf fremgår det, at at seks vil blive fremstillet i grundlovsforhør med Retten på Frederiksberg i morgen formiddag.
Ved dagens aktion har politiet blandt andet gennemført ransagning i Bandidos' klubhus på Tudskærvej i Vanløse, samt en adresse i Brønshøj.

Også Bandidos' klubhus i Holbæk har haft besøg af politiet samt desuden en række privatadresser.
I sidste uge blev to mænd anholdt og fængslet. De to sigtes have håndteret samt videreformidlet det ene af de to våben, der blev brugt ved det tredobbelte drab.

Her er der tale om en Smith&Wesson revolver kaliber 38. Våbnet har politiet dog ikke fundet endnu.
De tre unge blev dræbt natten til  11. november i fjor. Her lå Suhaib Jaffar, Philip Rasmussen og Mike Vinther og sov i den lille et-værelses lejlighed på Christian Paulsens Vej.

Omkring kl. 03.30 trængte to mænd via et stillads ind i lejligheden og dræbte de tre. Ud over den omtalte revolver, menes det andet gerningsvåben at være et haglgevær. Efter drabene flygtede gerningsmændene atter via stilladset.

Comments