Muligt internt opgør. Mand fundet maltrakteret i Dyrehaven.

Natten til torsdag fandt forbipasserende en mand i Dyrehaven med voldsomme skader i hovedet efter vold. Det skriver Ekstra Bladet.


TV 2 har talt med Henrik Gunst, leder af afdelingen for personfarlig kriminalitet hos Nordsjællands Politi, der siger, at manden er voldsomt maltrakteret.
- Jeg har aldrig set noget lignende, han har fået tæsk i ansigtet i en grad, jeg ikke har set tidligere, siger Henrik Gunst.


Har ikke kunnet afhøres

Politiet modtog anmeldelsen klokken 01.25 natten til torsdag, efter at manden tilfældigt var blevet fundet inden for den røde port ved Fortunvej.


Manden, der har ligget på hospitalet siden, er så ilde tilredt, at han ikke har været i stand til at blive afhørt.


Henrik Gunst fortæller, at han ikke har nogen idé om motiv, og hvad manden lavede i Dyrehaven. Politiet har en formodning om, hvem han er, men det vil han ikke sige mere om på nuværende tidspunkt.

Efterlyser vidner

Der er ikke foretaget anholdelser i sagen, men Nordsjællands Politi hører gerne fra folk, der har set eller ved noget.


Onsdag var der premiere på teaterstykket ”Kong Arthur” i Ulvedalene i Dyrehaven, og Nordsjællands Politi håber, at nogen af teatergæsterne måske har set noget.
- Det er en ualmindelig alvorlig voldssag, som vi har startet op som forsøg på manddrab, siger Henrik Gunst.


En kilde fra miljøet oplyser til TV 2, at personen er medlem af Hells Angels, og at der kan være tale om et internt opgør.

Comments