Tæsket igennem: Internt opgør bag rocker-afstraffelse

Ondt blod og pengeproblemer førte til, at et fuldgyldigt medlem af rockergrupperingen Hells Angels natten til torsdag fik voldsomme tæsk med et stump våben af en eller flere gerningsmænd.
Det fortæller kilder med indsigt i miljøet til Ekstra Bladet.


Hells Angels-medlemmet, som tidligere har drevet en tatoveringsbutik i København, er i midten af 40'erne og blev natten til torsdag omkring klokken halv to fundet bevidstløs af en tilfældig forbipasserende i Dyrehaven i Nordsjælland.


Se også: Rocker fundet gennembanket i Dyrehaven


Smidt ud i 'Bad Standing'Ifølge oplysningerne bunder den voldelige afstraffelse i de sene nattetimer i en intern konflikt, hvor det fuldgyldige medlem angiveligt skulle smides ud af rockerklubben i Bad Standing på grund af en økonomisk uoverensstemmelse.


Manden er stadig i intensiv behandling for sine omfattende skader, men skulle ifølge Nordsjællands Politi dog være stabil. Han var efter overfaldet i så ringe tilstand, at han måtte lægges i respirator.


Det er ikke første gang, at et medlem af Hells Angels bliver afstraffet af interne geled. I 2013 var en afstraffelse i Hells Angels så brutal, at to HA-rockere på 31 og 32 år var i overhængende livsfare og fik meget alvorlige kvæstelser.


Stukket, skudt og tævetMedlemmerne blev overfaldet i et øde område ved Ugandaskoven på Amager, hvor gerningsmændene tildelte ofrene en dødscocktail af spark, slag, knivstik og skud.


Efterfølgende blev den 32-årige smidt i vejkanten på Englandsvej ikke langt fra gerningsstedet, mens den 31-årige, som var blevet skudt i benene, blev fundet efterladt i en bil 100 meter derfra.


Tre medlemmer af Hells Angels blev efterfølgende dømt for afstraffelsen af deres tidligere rocker-brødre. Her fik de hver tre, fire og fem års fængsel for den brutale vold.


Også her skulle motivet angiveligt være økonomisk, ligesom at afstraffelsen var en del af sortlistningen af de to medlemmer.


Nordsjællands Politi ønsker ikke at komme ind på det eventuelle motiv for overfaldet i Dyrehaven.
- Det vil jeg slet ikke kommentere på nuværende tidspunkt, siger Henrik Gunst, leder af afdelingen for personfarlig kriminalitet.


Heller ikke talsmanden for Hells Angels har ønsket at kommentere Ekstra Bladets oplysninger. Her lyder det, at man slet ikke kender til sagen om overfaldet.


Nordsjællands Politi søger fortsat vidner i sagen, der kan have set eller hørt noget mistænkeligt onsdag aften og natten til torsdag i Dyrehaven ved Bakken.

Comments