Mishandlet rocker nægter at tale med politiet

'De gik efter hans hoved' har politiet tidligere fortalt om det voldsomme overfald på den 45-årige HA-rocker.

Først lå han næsten en måned i koma, mens læger på Rigshospitalet kæmpede for hans liv. Efterfølgende måtte efterforskere ved Nordsjællands Politi vente på, at den stærkt medtaget 45-årige rocker var i sådan en bedring, at han kunne afhøres.


Knap to måneder senere har det 45-årige overfaldsoffer og rockermedlem nu meddelt, at han ikke vil fortælle politiet om det overfald, der i maj næsten tog livet af ham.


Se også: Maltrakteret HA-rocker vågnet af koma


Det fortæller efterforskningsleder Henrik Gunst fra Nordsjællands Politi til Ekstra Bladet.
- Kort sagt ønsker han ikke at medvirke til opklaringen i den her sag, siger Henrik Gunst.
Den 45-årige rocker, der er fuldgyldigt medlem af Hells Angels, blev fundet maltrakteret efter et yderst brutalt overfald i Dyrehaven i Nordsjælland 26. maj.


Forinden var han af ukendte gerningsmænd blevet afstraffet med et ifølge politiet kølle-lignende våben, som efterlod Hells Angels-medlemmet på kanten af livet.
                         
Gik efter hovedetDet var en tilfældig forbipasserende, som fandt den 45-årige livløs og så voldsomt gennembanket, at han med det samme måtte lægges i kunstig koma af læger på Rigshospitalets Traumecenter.


Se også: Mishandlet rocker fortsat i livsfare


- Han er meget slemt tilredt, jeg har faktisk aldrig set noget lignende, lød det fra efterforskningsleder Henrik Gunst kort efter fundet af den 45-årige, hvor gerningsmændende ifølge politiets teori var 'gået efter hovedet' på medlemmet.


Udover alvorlige hovedskader pådrog den 45-årige sig også et benbrud.
Politiet er fortsat på bar bund i den brutale voldssag, hvor antallet af gerningsmænd samt hvordan den 45-årige endte med at blive efterladt i Dyrehaven, endnu er ukendt.


brokside-begravelse EKSTRA KrimiBrutal mishandling af HA'er: De gik efter hans hoved


Politiet har til trods for ihærdige opfordringer heller ikke hørt fra eventuelle vidner i sagen.
- Det et vanskeligt miljø at efterforske i, siger Henrik Gunst til Ekstra Bladet.
Heller ikke motivet for det brutale kølleoverfald står klart. Ifølge Ekstra Bladets oplysninger blev den 45-årige rocker dog før overfaldet smidt ud af sin klub i såkaldt 'bad standing' på grund af en økonomisk kontrovers.


Den oplysning vil Henrik Gunst dog ikke bekræfte.

Comments