Hells Angels-rocker skudt ned ved tankstation

Tyske rockere fra HA's afdeling i tyske Potsdam er samlet på tankstationen Foto: Nicolai Brix

En person med tilknytning til Hells Angels er blevet skudt i benet ved en Shell-tankstation på hjørnet af Nyborgvej og Ejbygade i Odense.


Ifølge Fyns Politi blev der omkring klokken 18.30 affyret flere skud, da en bil eller flere biler kører forbi tankstationen, hvor flere 'bande- og rockerrelaterede' er samlet.


- Skyderiet er formentlig banderelateret, men vi er stadig på et tidligt tidspunkt i efterforskningen, oplyser vagtchef Hans Jørgen Larsen til Ekstra Bladet.
- Der er affyret flere skud og i den forbindelse er en person blevet ramt i benet. Han er overført til Odense Universitets Hospital, og de første meldinger går på, at han er ramt overfladisk, siger vagtchefen.
Politi og HA'ere samlet ved gerningsstedet i Odense Foto: Nicolai Brix 
Politi og HA'ere samlet ved gerningsstedet i Odense Foto: Nicolai Brix 


Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har den ramte mand tilknytning til Hells Angles.
Et øjenvidne, der af hensyn til sin egen sikkerhed ønsker at være anonym, fortæller, at skudene faldt i det, hun beskriver som flere 'salver'.


Skyderiet finder sted samme dag som Hells Angels holder stor jubilæumsfest i klubhuset i Nyborg, hvor man forventer flere hundrede rockerrelaterede gæster fra ind- og udland.


Af billeder fra stedet fremgår det da også, at rockere fra udlandet var tilstede på tanken. Blandt andet Hells Angles medlemmer fra HA-afdelingen i tyske Potsdam.


Maskerede bandefolk og kampklædt politi
Vagtchef Hans Jørgen Larsen oplyser at flere rockerne ved festen i Nyborg er taget tilbage til Odense i forbindelse med skyderiet.


Politiet var allerede massivt tilstede udenfor klubhuset i Nyborg før skyderiet, og vagtchefen oplyser nu, at man vil kalde mere mandskab ind efter aftenens skudepisode.


Episoden fandt sted under 500 meter fra indvandrebanden Black Armys tilholdssted i byen.
Ifølge Fyens.dk har kampklædt politi taget stilling foran netop Black Armys klubhus. Her står de ifølge mediet med 'store skydevåben' og hjelm, mens Black Army-folk går rundt med tildækkede ansigter.

Comments