Rocker-grav skændet i nat

Det var en pompøs begravelse, som Bandidos-rockeren Poul Joachim Hansen, kaldet 'Big Mac' fik i Græsted, Nordsjælland tilbage i juli 2014.


Udover den afdødes familie fulgte flere hundrede rockere med i begravelsen, og 'Big Mac's grav blev udstyret med en enorm sort gravsten udstyret med guld-skrift, der fik en særlig historie efterfølgende.


- Jeg kan bekræfte, at der er foregået noget på graven. Vi er deroppe nu og er ved at undersøge det nærmnere. Noget tyder på, at der er blevet gravet i gravstedet. Stenen er væltet, siger Kenneth Støvhase, fra efterforsknings-enheden i Nordsjællands Politi til Ekstra Bladet.


Gravstenen er væltet, og der har været gravet i Bandidos-rockeren Big Mac's grav - nu undersøger politiet sagen. Foto: Allan Andersen. 
Gravstenen er væltet, og der har været gravet i Bandidos-rockeren Big Mac's grav - nu undersøger politiet sagen. Foto: Allan Andersen.


Politiets kriminalteknikere er i gang med at undersøge gravstedet, hvor den sorte sten ligger væltet tilbage. Men en billedramme med et foto af den afdøde står stadig på graven.


Kenneth Støvhase, siger til Ekstra Bladet, at der foreløbig ikke er indikationer på, at de ukendte gerningsmænd har gravet sig helt ned til kisten.


Idømt forvaringPoul ’Big Mac’ Hansen blev 42 år. Den 29. juni 2014 gik han ved 23-tiden ind på et værtshus i Helsinge. Kort efter lå han på gulvet med hjertestop efter reelt at være blevet tævet af en 23-årig mand.


Bandidos-medlemmet 'Big Mac' blev 42 år - han blev slået og døde på et værtshus. Foto: Søren Jensen Bandidos-medlemmet 'Big Mac' blev 42 år - han blev slået og døde på et værtshus. Foto: Søren Jensen


Den 23-årige blev kendt skyldig i grov vold med døden til følge og idømt en tidsubestemt forvaringsdom. Det fremgik af retssagen, at den dømte havde pumpet sig med steroider i flere måneder, før parterne tilfældigt mødtes på værtshuset, og den yngre mand gik mere eller mindre amok og gav den paralyserede ’Big Mac’ adskillige hårde knytnæveslag i ansigtet.
Om det er gravrøvere, drengestreger eller hvad, der kan ligge til grund for den bizarre episode, er ukendt.


Ekstra Bladet har talt med Bandidos talsmand, Kent 'Kemo' Sørensen, der selv netop har hørt om episoden i Græsted.
- Vi ved ikke, hvorfor det er sket, siger han.


Stor begravelse
Rockere under begravelsen af 'Big Mac' i 2014. Arkivfoto: Henning Hjorth  
Rockere under begravelsen af 'Big Mac' i 2014. Arkivfoto: Henning Hjorth  


5-600 Bandidos-rockere og venner mødte op til begravelsen i 2014 og der var langt fra plads til alle inde i kirken.


Bandidos' havde for 37.000 kroner fået lavet gravstenen hos en lokal stenhugger. Stenhuggeren blev dog en kende bleg, da det straks efter begravelsen stod klart, at gravstenen, som var blevet placeret på kirkegården, havde en stavefejl i den gyldne skrift.

Comments

Post a Comment