Autohuset Hørsholm A/S - Annonce

Velkommen til Autohuset Hørsholm A/S

Hørsholm er Nordsjællands store autoriserede Volkswagen-forhandler. Vi har et bredt sortiment af spændende biler fra et af Danmarks mest populære bilmærker. Lige fra den lille, men alligevel rummelige up! til den store sejtrækker Touareg. Desuden er vi autoriseret Volkswagen ErhvervsCenter og er dermed leveringsdygtige i Danmarks mest slagkraftige udvalg af erhvervsbiler. 


Kvalitetstjek - din sikkerhed for det bedste til din bil

Som autoriseret Volkswagen-forhandler og Audi servicepartner har vi erfaring med alle modeller. For os er det vigtigt, at du altid får en god oplevelse i vores forretning, når du besøger os for at kigge på biler, prøve den nyeste Volkswagen, eller har din bil til service. Derfor måler vi hele tiden tilfredsheden blandt vores kunder, så vi er sikre på, at du er tilfreds med den behandling, du får hos Autohuset Hørsholm. Vores medarbejdere er alle entusiaster og ved alt, der er værd at vide om vores forskellige modeller.


Vi byder dig velkommen på vores hjemmeside http://www.autohuset-hoersholm.dk/ og selvfølgelig også i forretningen på Kokkedal Industrivej, hvor vi altid er klar til en snak om biler.

Comments