Rockersag: Lig fundet i skov

En død person er fundet i et grønt område i Albertslund efter, at politiet i flere timer har haft afspærret et stort område. Det erfarer Ekstra Bladet. Københavns Vestegns Politi vil foreløbig intet sige.


Ekstra Bladets udsendte fortæller, at retsmedicinere har arbejdet indenfor politiets afspærring i længere tid.


En rustvogn er netop ankommet til stedet. Afspærringen ligger blot små to kilometer fra den lejlighed, som politiet ransagede og finkæmmede dagen igennem i går i forbindelse med en mørklagt sag om kidnapning og mishandling af en yngre mand fra bande-rockermiljøet.


Foto: Kenneth Meyer 
Foto: Kenneth Meyer


I den sag blev to personer fra rockerklubben Satudarah fanget og frihedsberøvet af andre kriminelle.
Den ene blev frigivet søndag og kom på hospitalet. Den anden person, en 25-årig var - som Ekstra Bladet skrev i går - forsvundet. Imidlertid - erfarer Ekstra Bladet - var der frygt for, at den 25-årige var blevet myrdet og parteret.


Foto: Kenneth Meyer 
Foto: Kenneth Meyer


(Video: Kenneth Meyer)

Københavns Vestegns Politis har ikke ønsket at udtale sig i detaljer i sagen. Men i formiddag blev to mænd sigtet og fængslet for drab og medvirken til drab.



Politiet har tidligere i dag bekræftet på Twitter, at de er tilstede ved en aktion i området.

 

To fængslede under hemmeligt retsmødeDet grønne område i nærheden af Vestskoven er de seneste timer blevet finkæmmet ved hjælp af hunde og droner. Undersøgelserne koncentrerer sig især om nogle søer, oplyser Ekstra Bladets reporter på stedet.

Politiets folk har arbejdet mellem træerne og i buskadset indenfor afspærringen i flere timer. Foto: Kenneth Meyer Politiets folk har arbejdet mellem træerne og i buskadset indenfor afspærringen i flere timer. Foto: Kenneth Meyer

Comments