Tidligere bandemedlem: Det er løbet løbsk










- Der bliver nødt til at ske noget, ellers går det galt.
Sådan lyder det fra tidligere bandemedlem og formand for TBM Scandinavia Michael Green, der i sit arbejde med tidligere bandemedlemmer oplever miljøet på tæt hold.


Lige nu er manges blik rettet mod Lundtoftegade på Nørrebro, hvor bandegrupperingen LTF har overtaget en ungdomsklub, og i øvrigt er til stede i boligområdet omkring Lundtoftegade.


- Det er løbet løbsk
Michael Green kan af etiske årsager ikke komme specifikt komme ind på bandegrupperingen LTF, men kan forholde sig til bandemiljøet generelt i Danmark.
Han mener, at bandemiljøet er løbet løbsk - blandt andet fordi de unge har en helt anden mentalitet end tidligere - men også på grund af Danmarks placering:
- Danmark er blevet et transitland for bandegrupperinger.
Se hele interviewet med Michael Green i tirsdagens udgave af Krimicentralen, som ligger øverst i artiklen.


Mandag kunne Krimicentralen afsløre, at bandegrupperingen LTF har overtaget en ungdomsklub i Lundtoftegade i København, og politiet har i dag været til stede for at tage området tilbage.
Krimicentralen følger i programmet op på politiets næste skridt og ser på, hvad det betyder for de unge, hvis klubben lukker. Tirsdagens tema er Tricktyverier, der især har hærget Nordsjælland den seneste tid, og Krimicentralen ser nærmere på tricktyvenes metoder, og hvad man som borger undgår tyverierne. Krimicentralen fortæller desuden korte nyheder om de seneste bilbrande, stenkast og Søren Pinds forslag om peberpray som våben til fængselsbetjente.


Se interviewet her: http://ekstrabladet.dk/112/krimicentralen/tidligere-bandemedlem-det-er-loebet-loebsk/6291651

Comments