Vanvittige scener i København: Rockere jagtet gennem byen



Det gik dramatisk for sig lørdag eftermiddag i København. Politiet forsøgte at stoppe en gruppe Satudarah-rockere på Vesterbro, men den var de ikke med på.


Det oplyser Københavns Politi til Ekstra Bladet.
- I forbindelse med en rutinemæssig opgave forsøger vi at stoppe en gruppe rockere. Det ønskede de ikke, men de forsøgte derimod af flygte fra os, siger Erik Gøtsje Larsen til Ekstra Bladet.


Ifølge politiet er der igen ro i byen, men politiet har anholdt mindst fire.
- Jeg har ikke helt overblik over, hvor mange vi har anholdt. Men vi har mindst fire stykker, som vi har sigtet for mistanke om kørsel i spiritus- eller narkopårvirket tilstand, siger Erik Gøtsje Larsen til Ekstra Bladet.


Her bliver Satudarah-rocker undersøgt af politiet. Foto: Privat 
Her bliver Satudarah-rocker undersøgt af politiet. Foto: Privat


I forbindelse med motorcykeljagterne måtte politiet påkøre to af rockerne på motorcyklerne, oplyser Københavns Politi.
- Der har været to færdselsuheld med materiel skade til følge i forbindelse med episoden, siger Erik Gøtje Larsen.


Dramatisk jagt!Ekstra Bladet har talt med et vidne, der så episoden, efter hun havde været på lørdagsindkøb på Vesterbro.
- Da vi kommer ud af Føtex ser vi, at politiet jagter en gruppe Satudarah-rockere. De får stoppet en af dem, anholder ham og smider ham ind i bilen. Det så meget voldsomt ud, siger vedkommende til Ekstra Bladet.


Angiveligt startede jagten i området omkring Vesterbro Torv, men en af rockerne blevet standset på hjørnet mellem Bülowsvej og Ågade på Frederiksberg.


Ekstra Bladets mand på stedet oplyser, at der ankom to biler Satudarah-folk til stedetomkring Vesterbro Torv for at tage sig af de forladte motorcykler.
Imens politiet er i gang med at undersøge stedet.

Comments