58-årig banket og smidt ud af vindue fra fire meters højde

16x9
En 58-årig mand er faldet fire meter ned efter at være blevet udsat for vold. Foto: Nikolai Linares / Scanpix


En 58-årig mand fra Viborg blev onsdag aften banket og efterfølgende smidt ud af vinduet fra hans lejlighed. Han faldt fire meter ned.


Politiet i Viborg blev onsdag aften klokken 21.47 tilkaldt til en voldssag på Vesterbrogade i centrum af Viborg. Da patruljen kommer frem, finder de en 58-årig mand liggende på jorden neden for vinduet til hans lejlighed. Han er faldet fire meter ned efter at være blevet udsat for vold i lejligheden.
Da han kun hænger i hænderne ud af vinduet, løsner gerningsmanden hans greb i vinduet, og manden falder fire meter ned.
Henrik Hansen, politikommissær, Viborg Politi.
- Der er en del blod i lejligheden, og inden manden bliver kørt på sygehuset, når han at fortælle, at han har forsøgt at flygte ud af vinduet. Men da han kun hænger i hænderne ud af vinduet, løsner gerningsmanden hans greb i vinduet, og manden falder fire meter ned, forklarer Henrik Hansen fra politiet i Viborg.


Den 58-årige kom alvorligt til skade efter faldet, men politiet fortæller, at han er uden for livsfare. Politiet venter på at kunne afhøre manden igen, da de ikke ved, hvem gerningsmanden er.- Vi formoder, at de kender hinanden, da han har været i lejligheden, men vi er ikke sikre på, hvem gerningsmanden er, fortæller Henrik Hansen.


Politiet skal også have lavet flere tekniske undersøgelser i lejligheden.

Comments