Hells Angels på udflugt: Mc-kører i solouheld på motorvej

Hells Angels var torsdag morgen indblandet i et solouheld. En fra flokken kørte i grøften på sin motorcykel. Foto: Ekstra Bladet

Politi og ambulance blev torsdag morgen sendt til Amagermotorvejen, hvor en motorcykel-kører fra rockerklubben Hells Angels var kørt i grøften.


Det fortæller vagtchef ved Vestegnens Politi, Thomas Christensen, til Ekstra Bladet.
- Det kan selvfølgelig se voldsomt ud, når der pludselig står 20-25 rockere i grøftekanten ved motorvejen, men der var intet voldsomt i det. De stod der bare for at tage sig af deres kammerat, siger vagtchefen til Ekstra Bladet.


Det var klokken 8.43, at en større gruppe af Hells Angels-folk var på vej på hver deres motorcykel ad Amagermotorvejen i samlet flok. Kort før Avedøre Holme-afkørslen fik en af dem problemer med at holde kursen. Han kørte galt og havnede med sin motorcykel i grøften uden i øvrigt at ramme andre i flokken.


- Det er en mand, og han havde slået sig og er blevet kørt til behandling på hospitalet, siger vagtchefen.


Hurtigt samlede der sig en større kø ved uheldsstedet, og Ekstra Bladet modtog også flere tip om, at der tilsyneladende var en politiaktion mod rockere i gang på motorvejen. Men det afviser vagtchefen altså var på tale.


- Det er en ganske almindelig og også temmelig udramatisk soloulykke, siger Thomas Christensen til Ekstra Bladet.
Klokken 10.30 er der igen ryddet op efter uheldet.

Comments