Hells Angels-president funnet skutt og drept i klubblokalet

DREPT: President for Hells Angels avdeling i Giessen, Aygun Mucuk, ble funnet drept inne i motorsykkeklubbens lokaler. Foto: EPA / BORIS ROESSLER / NTB scanpix
DREPT: President for Hells Angels avdeling i Giessen, Aygun Mucuk, ble funnet drept inne i motorsykkeklubbens lokaler. Foto: EPA / BORIS ROESSLER / NTB scanpixVis mer

President for Hells Angels avdeling i Wettenburg i Tyskland, ble fredag funnet drept inne i klubblokalene til motorsykkelklubben i Giessen-distriktet, skriver Sky News.


Mucuk hadde blitt skutt gjentatte ganger, ifølge talsmann for statsadvokaten Thomas Hauburger.

Politiet har så langt ikke pågrepet noen i saken, men det er et rivaleri mellom den tradisjonelle Hells Angels-grupperingen i Frankfurt, og grupperingen i Giessen, hvis medlemmer i stor grad er av tyrkisk opphav.

Mucuk ble selv skutt og livstruende skadd i Frankfurt i 2014, skriver Ostsee-Zeitung.

For to år siden ble fem personer skadet under en skyteepisode utenfor Hells Angels' hovedkvarter i Frankfurt.

Kristi himmelfartsdag i år ble to alvorlig skadd i en skyteepisode på Frankfurter Platz. Bakgrunnen for skytingen skal ha vært en feide mellom Hells Angels i Frankfurt og et medlem.

Hells Angels blir fulgt tett av politiet i området for tiden, samtidig som det også er interne problemer i motorsykkelklubben.

Stadig flere innvandrere kommer inn i klubben og ønsker å overta virksomheten fra de nåværende medlemmene.

Dette synes å være bakgrunnen for drapet på Aygün Mucuk også.

Ingen er så langt pågrepet i saken.

Comments