Søborg: Ung mand beskudt, mens han sad i sin bil

22.58 fik politiet anmeldelse om skyderi mod en ung mand i en bil i Søborg.
En 22-årig mand blev sent onsdag aften beskudt, mens han sad i sin bil på Kildebakkegårds Allé i Søborg.
- En ung gut holder i sin bil og taler i telefon, da han hører nogle brag, fortæller Søren Uhre, vagtchef ved Vestegnens Politi.
- Han tror, at det måske er hans dæk, som han lige har pumpet luft i forinden, der er eksploderet, men finder så ud af, at det er noget skyderi efter ham, som rammer hans bil. Han skynder sig at køre væk derfra.


16x9
Adskillige patronhylstre blev samlet op på gaden, hvor en 22-årig mand blev beskudt i sin bil ved 23-tiden onsdag aften. Foto: Local Eyes


Fire kugler ramte forskellige steder på bilen. Politiet har fundet patronhylstre på stedet, men har derudover ikke meget at gå efter.

Kan være blevet forvekslet med en anden 

Den unge mand havde travlt med at komme i dækning, så han fik ikke set, hvem der skød mod ham. Og han er hverken banderelateret eller noget, der ligner.
- Vi ser meget alvorligt på det her. Umiddelbart skulle han ikke have noget med noget at gøre. Om der er nogen, der har taget fejl af ham og en anden, det kan vi jo kun gisne om. Men umiddelbart er der ingen sammenhæng med noget, så vidt vi kan se, siger Søren Uhre.

Flere skudepisoder på Vestegnen

Københavns Vestegns Politi har allerede visitationszone flere steder. Fredag blev der indført visitationszoner i Hvidovre, Ishøj og Taastrup.


Der har på det seneste været flere skudepisoder i området. Sent torsdag blev en mand ramt af skud i Hvidovre.


Og natten til torsdag blev der også affyret skud i Ishøj - uden at nogen dog kom til skade.

Comments