Tror ikke Bandidos etablerer seg på Gulset

SKIEN: Den kriminelle MC-gjengen Bandidos er fortsatt uten klubblokaler i Grenland. I det siste er medlemmer fra klubben hyppig observert hos en motorsykkelklubb på Gulset, men politiet tror ikke klubben er i ferd med å etablere seg i Skiens største bydel.


ÅPENT HUS: Penguins mc forteller at de er nøytral klubb hvor alle motorsykkelklubber i nærmiljøet er velkommen.
ÅPENT HUS: Penguins mc forteller at de er nøytral klubb hvor alle motorsykkelklubber i nærmiljøet er velkommen. (Foto: )


Bandidos er etablert i Grenland etter at klubben Compadres ble tatt opp som medlemmer på et stort arrangement i Gøteborg i mai i år. Fra før er erkerivalen Hells Angels etablert i området med klubblokale i en enebolig i Langangen i Porsgrunn.
Bandidos skal foreløpig være uten klubblokale etter at Compadres MC måtte forlate en enebolig i Industrigata på Gimsøy.
- Vi har grunn til å tro at de fremdeles ikke har noe klubblokale, men dette er jo ikke klubber som har som vane å sende melding om adresseendring, sier etterforskingsleder Tor Skjellaug ved Grenland politistasjon.

Flere tips

I det siste har både TA og politiet fått flere tips om at medlemmer fra Bandidos har oppholdt seg mye i lokalene til Penguins MC i Strømdalsjordet på Gulset.
Politiet har ingen grunn til å tro at Bandidos er på vei inn i disse lokalene.
- Vi har ingen grunn til å koble Penguins MC opp énprosentklubbene, sier Skjellaug hos politiet.
Politiet tror heller at medlemmene i Bandidos besøker andre klubber i mangel av egne lokaler.

Alle velkommen

Også Penguin MC selv benekter at de har spesielle bånd til Bandidos.
- Vi er en nøytral klubb og hos oss er alle klubber i nærmiljøet velkommen, skriver en representant for klubben i en epost til TA tirsdag.
- Som andre klubber i miljøet har vi åpent klubbhus en dag i uka , med kaffe og vafler. Her er det normalt at andre klubber reiser rundt og hilser på hverandre, vi har ingen spesiell tilhørighet til noen av klubbene i området, skriver han videre.Comments