Havnet i parkerings-krangel med Hells Angels – ble skutt

SKUTT: Her ble 25 år gamle David Martinez skutt etter at han flyttet på en kjegle. Foto: Google Maps
SKUTT: Her ble 25 år gamle David Martinez skutt etter at han flyttet på en kjegle. Foto: Google Maps

Hendelsen skjedd like før klokken halv to natt til søndag lokal tid. David Martinez (25) var en av fire passasjerer i en Mercedes som ble kjørt av en kamerat av 25-åringen.


Bilen ble nødt til å stoppe da en annen bil blokkerte vegbanen, og det var her det hele startet, skriver New York Post.


Martinez gikk ut av bilen, som på dette tidspunktet befant seg utenfor Hells Angels-kvarteret på Manhattan. Han flyttet en kjegle som sto på gaten for å holde av en parkeringsplass tilhørende MC-klubben.


Hensikten med å flytte kjeglen var trolig å lage plass slik at Mercedesen kunne passere forbi bilen som blokkerte veien. Ifølge politiet så et medlem av Hells Angels hva som skjedde. Han kom ut og ga klar beskjed om at kjeglen ikke skulle flyttes på. Det oppsto en krangel, som endte med at MC-klubbens medlem slo Martinez.


Da kom Martinez' tre venner ut av Mercedesen for å hjelpe ham. Samtidig dukket flere Hells Angels-medlemmer opp, og det oppsto et masseslagsmål på gata.


Situasjonen eskalerte da en mann trakk opp et håndvåpen og skjøt Martinez i magen. Vennene tok med seg Martinez til sykehus. Skadene hans er ikke livstruende.


Politiet tror ikke at skytteren var et fullverdig medlem av MC-klubben, men et såkalt «prospekt» – et prøvemedlem.


Etter skytingen, jakter politiet i New York på tre personer som alle antas å ha tilknytning til Hells Angels. De har blant annet sikret seg overvåkingsbilder fra stedet.


Utenfor hovedkvarteret henger et skilt der står «Ingen parkering for andre enn autoriserte Hells Angels-medlemmer».

Comments