Mystisk politiaktion: Kampklædt politi stormede hotel

Fredag eftermiddag har Københavns Politi været kampklædt til stede på Hotel Marriot i København.
Det bekræfter politikredsen over for Ekstra Bladet.
- Jeg kan ikke sige så meget, men der er ikke foregået noget vildt og voldsomt, oplyser vagtchef Kristian Aaskov og tilføjer, at sagen nu er overgivet til efterforskningen.


Ifølge Ekstra Bladets oplysninger skulle politiet have fået oplysninger om en mulig gidselsituation på hotellet.


De har imidlertid ikke fundet noget, og aktionen er igen afblæst klokken lidt over 15, efter at have været i gang siden fredag formiddag.


Stormede med maskingeværer
21-årige Benjamin Vinten er gæst på hotellet, og fik sig lidt af en overraskelse, da civiltklædte betjente fredag eftermiddag overraskede ham midt i en burger.                   

- Uden at alarmere nogen, rykker to semi-civiltklædte betjente med maskinpistoler, hjelme og masker ind og begynder at cleare en trappe til anden sal, fortæller han.


Lidt efter følger et stort hold af kampklædte betjente med lasersigter og gasmasker efter og forsvinder op på anden sal.
- Vi bliver bedt om at holde os i ro, men ellers får vi ikke noget at vide om, hvad der sker, forklarer Benjamin Vinten.


Under et kvarter efter betjentene igen har forladt hotellet, er gæsterne fortsat ikke informeret.
Dog har politiet tilsyneladende forladt stedet, fortæller Benjamin Vinten, og de endnu uvidende gæster forholder sig igen roligt.

Comments