Nok en fengslet i Semou-saken

Torsdag varetektsfengslet Hedmarken tingrett den andre dansken som er siktet for det voldelige overfallet på HamKams Franck Semou i september.Dansken ble utlevert til Norge etter en rettsprosess i København, der han har sittet varetektsfengslet siden 25. oktober.


ISOLASJON
Tingretten har bestemt at dansken skal sitte i isolasjon i hele varetektsperioden.Han er foreløpig fengslet fram til 29. desember.Det er kjent fra før at mannen har forklart at han har vært på en biltur til Hamar den dagen Semou ble slått ned med det som angivelig var en hammer ikke langt fra Briskeby.


IKKE FULLT MEDHOLD
Men tingretten ville torsdag ikke gi politiet fullt medhold i deres krav om fire ukers varetekt. Domstolen har satt fengslingsperioden til kun to uker. Mannen har allerede sittet lenge i varetekt, og domstolen i Hamar mener det ville vært et uforholdsmessig stort inngrep å holde mannen i varetekt en hel måned.Den andre dansken, 46-åringen som er medlem av Hells Angels, er fengslet for fire uker av samme domstol for få dager siden.


SAMME HEMMELIGHETSNIVÅ
Politiet fortsetter med sitt hemmelighetskremmeri i saken.Dansken får ikke vite mye om hva politiet sitter på av bevis mot ham.HA har tidligere omtalt at både denne mannen og Hells Angels-mannen knyttes til overfallet på Semou via en bil som er sett ved åstedet.Etter det HA har grunn til å tro, sitter politiet også på andre opplysninger og bevis i saken som de mener knytter mennene til handlingen, og som de ønsker å holde skjult.


MOTIVET FORTSATT UKJENT
Begge danskene er siktet for grov kroppsskade.Franck Semou fikk slått hull i kraniet i bakhodet, og har selv opplyst at det ble brukt en hammer.Fortsatt er motivet for overfallet helt ukjent. Politiet ønsker fortsatt ikke, selv flere måneder uti etterforskingen, å kommentere hva som eventuelt skal ha vært motivet for å slå ned HamKam-spilleren så brutalt. - See more at: http://www.h-a.no/nyhet/nok-en-fengslet-i-semou-saken#sthash.XRJ3wulG.dpuf

Comments