Var på medlemsfest hos Hells Angels

Selv sier 46-åringen, som er medlem av Hells Angels i Danmark, at han reiste til Hamar fra København for å besøke Hells Angels-klubben her. Da mannen ble siktet for overfallet 18. oktober, ei uke før han ble pågrepet i Sverige, hadde politiet etter det HA er kjent med allerede ganske mye informasjon om hvor mannen hadde kjørt og oppholdt seg i Hamar og området rundt.


MEDLEMSOPPTAK
Etter det HA får opplyst har dansken fortalt at da han kom til Hells Angels-klubben på Bergshøgda den 30. september, så var det opptak av et nytt fast medlem av klubben der.Politiadvokat Magnus Schartum Hansen ønsker ikke å si noe om dette gjør at medlemmer av Hamar-klubben kan bli innkalt som vitner i saken.


46-åringen skal ellers ha forklart at han liker å kjøre rundt og besøke Hells Angels-klubber rundt omkring. Politiet fulgte nøye med på mannen i dagene etter at den nordiske arrestordren var utskrevet, men før han ble pågrepet, og etter HAs opplysninger skal mannen blant annet ha kjørt rundt nede på det europeiske kontinentet kort tid etter overfallet på Semou.


BEGGE HAR VÆRT HER
Også 24-åringen som sitter fengslet i Danmark i saken, forklarer at han var i Hamar i slutten av september. Av danske rettsdokumenter går det fram at mannen sier han kjørte seg en tur sammen med en kamerat, men han har ikke villet opplyse hvem denne kameraten er. Men han har forklart at de blant annet har vært i Hamar. 24-åringen har blant annet forklart at de hentet en mann på en bensinstasjon i Oslo, og satte ham av i Hamar, men han er dårlig kjent i Hamar og vet ikke egentlig hvor han har vært i byen. Han nekter enhver befatning med overfallet.


NEKTES INNSYN
46-åringen får ikke innsyn i Hamar-politiets etterforskingsdokumenter nå mens han sitter i varetekt i Norge. De blir holdt hemmelig fra politiets side, og forsvareren hans får heller ikke snakke med sin klient om hva politiet sitter på av bevis i saken.Det har fortsatt ikke kommet ut noe om hva som eventuelt kan være motivet for at mennene skulle reise enkomst fra København til Hamar for å slå ned Franck Semou

Comments