Vil ha tiltale for overfallet

Statsadvokaten i Hedmark og Oppland avgjør nå om det skal bli tatt ut tiltale mot de to danske mennene som sitter fengslet i saken. Begge har sittet i varetekt siden 25. oktober. Den ene av mennene er et dansk Hells Angels-medlem.

GÅR INN FOR TILTALE

Politiet har nå sendt saken over til statsadvokaten med forslag på at begge mennene skal tiltales for overfallet på HamKam-spilleren bak Briskeby 30. september i fjor høst. Politiet vil at de skal tiltales for det som i straffeloven heter grov kroppsskade, noe som har en strafferamme på fengsel i inntil 10 år.

NEKTER FORTSATT

Begge mennene nekter fortsatt all skyld, og sier de var i Hamar den dagen for å besøke Hells Angels-klubben. Politiet mener at overvåkingsbilder, en hammer og andre bevis knytter begge to til stedet bak Briskeby der Semou ble kraftig slått i bakken med en hammer slik at han fikk to brudd på kraniet.

HELLS ANGELS VITNER?

Hedmarken tingrett har satt av tre dager rett etter pinse til rettssak dersom statsadvokaten er enig med politiet i at det skal tas ut tiltale mot mennene. Saken skal etter det HA får opplyst da starte 6. juni.

Flere medlemmer av Hells Angels-klubben i Hamar har etter det HA får opplyst gitt sin danske bror alibi og bekreftet for politiet at han var her for å besøke klubben på det tidspunktet Semou ble slått ned. Det kan dermed ligge an til at flere klubbmedlemmer må i vitneboksen under rettssaken.

MOTIVET FORTSATT I DET BLÅ

Semou har i intervju med HA sagt han ikke aner hvorfor han ble slått ned.
Alt tyder på at saken kommer opp for retten uten at politiet kan peke på en grunn til at to menn – etter politiets oppfatning – kjørte ens ærend fra Danmark til Hamar for å slå hull i hodet på en fotballspiller.

Begge mennene er de siste dagene blitt varetektsfengslet for nye fire uker av Hedmarken tingrett, som fortsatt mener det er fare for at de skal rømme fra landet dersom de blir løslatt.


Norway - HA.

Comments