Kameraer kan felle tiltalt 46-åring

I retten onsdag vitnet to medlemmer av Hells Angels Hamar. Begge sier de hilste på den tiltalte 46-åringen på klubbhuset på Bergshøgda den 30. september i fjor. De forteller at de hadde dugnad på klubbhuset den dagen. Den ene sier de var ferdig med dugnaden rett over klokken 18, og at han hilste på 46-åringen rett etterpå. Den andre forteller at han hilste på tiltalte rundt 18.30 til 19.00.

Ingen av de to vet når han kom til Bergshøgda eller husker når han dro. Den tiltalte 25-åringen erkjente tirsdag å ha slått Semou, og sakens kjerne står nå på om 46-åringen var med på ugjerningen.

25-åringen har forklart at han slapp av 46-åringen hos Hells Angels før han kjørte til Hamar, kjøpte tape og hansker og dro til Briskeby-området. – Ikke muligDet mener politiet ikke er mulig. Klokken 15.59 passerte bilen de to tiltalte kjørte fra Danmark bomstasjonen på Skabberud i retning Hamar.

Klokken 16.20 ble tape og hansker kjøpt på Midtstranda med 46-åringens bankkort. Kjøretiden mellom disse stedene har politiet målt til rundt 16 minutter. Fra Skabberud til Bergshøgda er reisetiden målt til 24 minutter, og ytterligere 11–13 minutter tilbake fra Bergshøgda til Midtstranda.

At de da skal ha kjørt fra Skabberud til Bergshøgda og tilbake til Midtstranda på 21 minutter, har politiet vanskelig for å tro. – Ut fra undersøkelser mener vi det ikke er mulig at tiltalte var på Bergshøgda, forklarte en etterforsker i retten onsdag. Ikke funnet tredjemannKlokken 16.40 er bilen fanget opp av kameraer ved gamle CC. Mellom da og klokken 18.37, rett etter at slagene falt og bilen forlater området, er det kun ti minutter hvor politiet ikke har kontroll på hvor bilen befinner seg. Og bare 18 minutter senere, klokken 18.55, er bilen registrert igjen i bomstasjonen på Skabberud på veg sørover. Politiet mener dermed det ikke er mulig at 25-åringen i mellomtiden har plukket opp 46-åringen på Bergshøgda.Både Semou og flere vitner har forklart at to personer var med på overfallet. Også 25-åringen har sagt en annen kompis var med på tidspunktet, men vil ikke si hvem. Politiets etterforskere har ikke funnet noe som tyder på at en tredjemann var med.


Norway - HA.

Comments