Norsk Gremium medlem indlagt med brud på kæben og en mulig hjernebødning efter voldsomt overfald til en fest i Oslo.

Fredag aften var det Skt. Hans. En aften, hvor mange tager til stranden for at kigge på bål og hygge med familien og venner.
Sådan blev det så bare ikke for et norsk medlem af Gremium MC fra Oslo, som nu er indlagt på hospitalet med brud på kæben og en mulig hjerneblødning efter, at have fået tæsk til en MC fest i Oslo.

Fra kilder i det norske MC-miljø har vi på MC & Gjengkriminalitet fået oplyst, at der skulle være tale om et højtstående medlem fra Gremium MC Norway fra Oslo, som har en fortid i Hells Angels.

Kilder fortæller også, at det var personer med tilknytning til netop Hells Angels MC, som skulle havde overfaldet medlemmet fra Gremium MC, og der var tale om mellem 6 og 8 personer.


I forvejen er der mange tidligere Hells Angels folk i Gremium MC Norway, og stemningen har langt fra været god mellem de to klubber i Norge. Med fredagens overfald skal man heller ikke forvente, at det vil blive bedre, men nok mere gå ud fra, at forholdet mellem de to store MC-klubber i Norge, der kun vil blive mere anspændt. Hvordan og hvorledes dette overfald nu vil påvirke det norske MC-miljø, det må tiden så bare vise, men mon ikke man kan regne med, at det ikke bliver en dans på roser.


MC & Gjengkriminalitet
Stockholm - Copenhagen



Comments

  1. Anonymous7/26/2017

    Everyone wants to be a 1%'er untillit's time to do what real 1%'ers do.

    ReplyDelete

Post a Comment