Søndag den 22. Januar i år fandt Norsk Politi en 31 årig Norsk-Iransk mand død i sin lejlighed i Asker, som på de sociale medier op til sin død havde ført en krig mod flere medlemmer fra Rock Machine MC Norway.

Mere end fire måneder er gået siden Norsk Politi fandt den 31 årige Norsk-Iranske mand død i sin lejlighed, som sidenhen er blevet til en sag, hvor man ikke har set mange udmeldinger fra Politiet omkring selve efterforskningen.


MC & Gjengkriminalitet kan i dag måske belyse sagen lidt mere og bedre, som i den grad giver et skræmmende billede af det såkaldte "efterforskningsarbejde". 7 personer med tilknytning til Rock Machine MC Norway har siden Januar siddet varetægtsfængslet i sagen, men flere af disse personer er indenfor den sidste måned nu blevet løsladt, og sigtelserne om deltagelse og medvirken til drab, er nu endt op i det rene ingenting - trusler og opfordring. 


Andreas Myrland (Probationary - Rock Machine MC Norway),
Terje Østby (President - Rock Machine MC Norway),
Michael Green (Talsmand - TBM Scandinavia) ved dagens snak om drabssagen i Asker.


To af disse personer er Terje Østby (President Rock Machine MC Norway) og Andreas Myrland (Probationary Rock Machine MC Norway), som i dag fik en lang snak med TBM Scandinavia´s talsmand Michael Green om sagen.

"Ingen tvivl om, at denne sag efterhånden mere virker som en heksejagt mod Rock Machine MC Norway end udførsel af en fornuftig politiforretning med henblik på opklaring af et drab -  Michael Green, Talsmand TBM Scandinavia"

To mand tilstod allerede den 23. Januar i år, at have forvoldt den 31 årige Norsk-Iranske mands død - begge medlemmer af Rock Machine MC Norway. De nægter sig skyldige i drab, men erkender vold med døden til følge, og sidder fortsat varetægtsfængslet, og som de nok skal forvente, at måtte gøre indtil sagen kommer for i det Norske Retssystem, som efter sigende nok først vil ske om ca. et års tid. 

Den 24. Januar i år blev Terje Østby (President Rock Machine MC Norway) anholdt, og i fredags den 2. juni blev han så løsladt, og tilbage i friheden. Dog kan man så ikke kalde det "den gode og glade" løsladelse, for han har siden sin løsladelse kun været generet af Politiet, og hans varetægtsfængsling på 4 måneder i sagen har haft store personlige omkostninger for ham.

Han har mistet sin kæreste og sit hjem, og ikke på grund af manglende følelser eller økonomi, men fordi Norsk Politi under hans varetægtsfængsling har lagt så stort pres på hans kæreste og udlejer. Eks-kæresten er gået ned med flaget, og er nu indlagt på et hospital i Norge sammen med det barn de ventede sammen, og som meget tragisk nu er indlagt på intensiv afdeling, fordi barnet blev født 3 måneder for tidligt, og kun vejede 900 gram ved sin fødsel.

Udlejer af hans bopæl er under hans varetægtsfængsling blevet truet med de Norske Skattemyndigheder af Norsk Politi, som medførte, at udlejeren ikke så andre udveje end at opsige lejemålet med øjeblikkelig virkning. Så i dag er Terje Østby uden kæreste og bopæl, og må bo på hotel i Oslo, mens hans lille nyfødte barn kæmper for sit liv på en intensiv afdeling på et hospital i Norge.

"Det er ikke kun dybt kritisabelt, men endnu mere tragisk, at denne sag har sådanne omkostninger, fordi Norsk Politi bevidst går efter manden og ikke bolden - Michael Green, Talsmand TBM Scandinavia".

Hvad fremtiden skal bringe for Terje Østby vil kun tiden vise, men vores tanker her på MC & Gjengkriminalitet går til Terje Østby´s lille nyfødte dreng, som vi håber vil klare sig, og med tiden vil blive en stor, dejlig og sund dreng.


MC & Gjengkriminalitet (KP/MS)
Stockholm/Copenhagen







Comments