Tungt bevæbnet politi foran Københavns Byret: Adskillige bandemedlemmer er mødt op

Tungt bevæbnede betjente er lørdag eftermiddag massivt tilstede foran Københavns Byret, hvor de også har afspærret gaden omkring. Tilstede er også adskillige bandemedlemmer, der kort før klokken 12 samlede sig foran byretten.

Det sker, efter en central bandefigur fra Nørrebro fredag aften blev anholdt. Der er tale om LTF-bandelederen, Shuaib Khan, som er sigtet for trusler mod en politimand.


Det har resulteret i, at han nu er varetægtsfængslet i 17 dage. Bandelederen selv nægter sig skyldig, mens anklagemyndigheden kræver ham fængslet. Ekstra Bladet har talt med vagtchefen ved Københavns Politi, og han bekræfter, at der foran byretten er flere bandemedlemmer tilstede. Han anslår, at cirka 20-30 personer er mødt op, men at alt indtil videre forholder sig stille og roligt.
- Der er ingen optræk til optøjer, fortæller han.

Flere skyderier fredagIgen fredag var der bandeskyderier i København, der der omkring klokken 22 blev afgivet skyd fra en bil ved Birkedommervej og Tuborgvej. Der er dog ingen direkte forbindelse mellem fredagens skyderier og Shuaib Khans andholdelse.

Medregnet fredagens skyderier er antallet af skyderier i København stedet til 23 på blot to måneder.
Det er uklart om alle de fremmødte er LTF-medlemmer, men flere bærer symboler, der har forbindelse til grupperingen. Foto: Mogens Flindt
Det er uklart om alle de fremmødte er LTF-medlemmer, men flere bærer symboler, der har forbindelse til grupperingen. Foto: Mogens Flindt

Denmark -  Ekstra Bladet.


Comments