BANDESKYDERI i København - En person dræbt af skyderi - to andre er ramt

En person er afgået ved døden. Det skriver Københavns Politi på Twitter, hvor de samtidig uddyber, at to andre ligeledes er blevet ramt.

Den ene er hårdt såret, mens den anden er lettere tilskadekommen. Politiet bekræfter derudover, at alle tre har banderelation. Skyderiet fandt sted på Tagensvej på Nørrebro.

Ekstra Bladet har talt med et par øjenvidner, der bor lige ved gerningsstedet.
- Jeg har lige set to personer blive skudt ved indgangen til et hostel. De blev skudt lige ved den skydedør, der udgør indgangen til A&O Hostels, siger det ene vidne kort efter episoden.

Han var tydeligt mærket af det, han havde set, og trak vejret hurtigt, da Ekstra Bladet havde ham i røret. Det omtalte hostel, hvor skyderiet angiveligt skulle være sket, ligger på Tagensvej.
- Hele vejen er afspærret, og der holder fem politibiler ved indgangen til Mjølnerparken og lige så mange henne ved nærmeste lyskryds, fortæller det andet øjenvidne.

Ingen af vidnerne ønsker at stå frem med navn af hensyn til deres egen sikkerhed. Vidnerne fortæller uafhængigt af hinanden, at to ambulancer kørte fra gerningsstedet kort efter skudepisoden.
- Der blev affyret omkring 20 skud. Mindst to personer er blevet ramt, for der lå to personer og fik hjertemassage foran hostellet, siger det ene vidne, som tydeligt var i chok.

Det er siden vidnets forklaring blevet bekræftet, at et bandemedlem er afgået ved døden. To andre - også med banderelation - er desuden ramt. Den ene er hårdt såret.


Denmark - EB.

Comments