Efter knivstikkeri ved boksestævne: To personer udskrevet

Politiet var lørdag aften talstærkt til stede ved boksestævnet Herlev Fight Night efter et kæmpe slagsmål mellem flere bandegrupperinger brød ud.

To mænd, som Ekstra Bladet erfarer har tilknytning til Bandidos, blev stukket ned med kniv. Ingen af dem har været i livsfare, oplyser Vestegnens Politi.
- De er blevet udskrevet i aftes, og de er begge blevet afhørt, siger vagtchef Thomas Christensen til Ekstra Bladet.

Han fortæller, at man har været derude i løbet af natten også på grund af visitationszonen, men alt er forløbet stille og roligt.
- Vi har ingen anholdte i forbindelse med slagsmålet, siger han.

1200 mennesker samlet
Ved boksestævnet Herlev Fight Night var 1200 personer samlet, og der opstod derfor kaotiske scener, da slagsmålet brød ud. Det fortalte en vagt sent lørdag aften til Ekstra Bladet. Af hensyn til sit forsatte arbejde som vagt, ønsker han ikke sit navn nævnt, men Ekstra Bladet er bekendt med identiteten.

- Stole, flasker, glas og alt, hvad op mod 100 folk med banderelationer kunne komme i nærheden af kastes rundt i luften. Vagtpersonalet i hallen gav sig til at hjælpe børnefamilier og kvinder i sikkerhed på toiletterne. Vi låste dem inde.
- De kunne ikke komme ud, for slagsmålet foregik ved udgangsdørene, sagde vagten i aftes.


Bandeslagsmål
Ifølge vagten ved stævnet så udbrød slagsmålet mellem flere forskellige grupper fra rocker- og bandemiljøet. Først ankom en gruppe HA'ere, AK81'ere samt personer fra Bandidos.



Kort efter, den første kamp startede, dukkede folk fra LTF og Satudarah op i hallen.
- Vi hørte, at de mumlede 'der sidder drengene og bøsserøvene' og sådan noget. Det var ikke noget, som HA'erne kunne høre, men vi hørte det. Det begyndte på det tidspunkt at trække lidt op, fortsætter vagten.


En gruppe HA'er gik sammen ud på et toilet i hallen, hvorefter konflikten for alvor blev optrappet
- Så er der en gruppe Satudarah og LTF'ere, der går efter. I det øjeblik, de går forbi stedet, hvor HA'erne og Bandidos-folkene sidder, så rejser 20-30 fra den gruppe sig op. Så er der en LTF- eller Satudarah-gut, der hugger en kniv rent i baglåret på en Bandidos, hvorefter han løber mod udgangen og dobbeltdørene. På det tidspunkt trækker vi vagtfolk os, siger vagten til Ekstra Bladet.
Politiet ankom hurtigt efter og overtog situationen. Stævnet blev efterfølgende aflyst.


Denmark - EB.

Comments