NO SURRENDER MC NORWAY


Torsdag den. 26 oktober offentliggjorde vi her på MC & Gjengkriminalitet et STATEMENT - ROCK MACHINE MC NORWAY , som efter tre år i Norge har valgt, at ligge klubben ned. I går bragte de norske medier ABC Nyheter, NTB og Dagbladet så nyheden om, at Rock Machine MC Norway nu var fortid i det norske.

Nyheden om Rock Machine MC Norway´s lukning har selvfølgelig også skabt mange spekulationer i det norske MC-miljø, og som altid går snakken heftigt, når en så stor MC-klub vælger, at dreje nøglen om, og sige HASTA LA VISTA.


Nu mindre end 48 timer efter de norske medier bragte nyheden om Rock Machine MC Norway´s beslutning til deres læsere, så er der nok mange af de selvsamme læsere og ikke mindst flere MC-klubber i det norske, som i morgen søndag nok skal få kaffen "galt" i halsen, for nu kan vi her på MC & Gjengkriminalitet som de første - så BREAKE nyheden om, at "DEN ENES DØD FAKTISK BLEV DEN ANDENS BRØD".

Tidligere på dagen i dag lørdag, der blev det i Holland til udgivelsen af bogen om No Surrender MC (Boek 28 oktober) så offentliggjort af Captain Henk - World Captain No Surrender MC , at man nu åbner sin første afdeling i Norge.

TBM Scandinavia´s talsmand Michael Green i selskab med
World Captain Henk Kuipers, Captain Theo og Nomad Alec.
No Surrender MC er i Norge nu, og de er kommet for at blive. Her på MC & Gjengkriminalitet har vi igennem de sidste par uger haft lidt kendskab til "rygterne" om No Surrender MC´s planer I Norge, og tidligere i dag fik vi så fået bekræftet oprigtigheden af disse planer, for i forbindelse med TBM Scandinavia´s talsmand Michael Green´s besøg hos netop No Surrender MC i denne uge, der fik Michael Green under et besøg til en klubaften hos No Surrender MC i Emmen fortalt, at No Surrender MC slår dørene op.

TBM Scandinavia´s talsmand Michael Green, som i skrevne stund befinder sig hos No Surrender MC i Holland til bog-receptionen med udgivelsen af deres nye bog om klubben, har for kort tid siden telefonisk fortalt, at det er helt korrekt, at der her for få timer siden var præsentation af No Surrender MC Norway under arrangementet, og det nye No Surrender MC Norway er et FULL PATCH chapter med 26 medlemmer, og alle medlemmerne har en fortid i den nu nedlagte MC-Klub Rock Machine MC Norway.
TBM Scandinavia´s talsmand i selskab med World Captain Henk Kuipers
Michael Green fortæller også, at han godt havde hørt en lille fugl synge om No Surrender MC ville åbne i Norge, og under sit besøg hos No Surrender MC i Holland fik han og World Captain Henk Kuipers No Surrender MC en god lang snak om det.

Holland - MC & Gjengkriminalitet.

Comments

 1. Anonymous11/03/2017

  hahaha...2 years and its shut down..How many clubs is terje and those other loosers going to be in.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anonymous11/03/2017

   lol, so much for "rock machine forever"

   Delete
  2. Anonymous2/06/2018

   Hahaha

   Delete
 2. Anonymous2/08/2018

  NSFFNS ☠

  ReplyDelete
 3. Anonymous7/18/2018

  NSFFNS

  ReplyDelete

Post a Comment