Kvinne tiltalt for drapstrusler:

SVENSK DRAMA: En kvinne er i Sverige tiltalt for å forsøke å bestille drap på en ishockeyspiller. Dette bildet er et illustrasjonsbilde. Foto: NTB Scanpix
SVENSK DRAMA: En kvinne er i Sverige tiltalt for å forsøke å bestille drap på en ishockeyspiller. Dette bildet er et illustrasjonsbilde. Foto: NTB Scanpix

Det er SVT som viderebringer den spesielle historien fra svensk ishockey og toppdivisjonen SHL.

En ung kvinne fra Örnsköldsvik er tiltalt for forsøk på å bestille et drap på en ishockeyspiller. Hun anklages også for å ha drapstruet flere av mannens familiemedlemmer. «Hells Angels og Bandidos vet hvor du bor», var blant budskapene.

Kvinnen og den mannlige spilleren skal ha møttes et par ganger,  og kvinnen ble etter hvert i overkant betatt. Da kvinnen ble avvist skal hun blant annet ha ringt mannen minst ti ganger daglig og bestilt sexleketøy i ishockeyspillerens navn - til hans adresse.

Dette eskalerte videre til trakassering og drapstrusler mot både mannen og hans slektninger.

Kvinnens terrorisering skal ha pågått fra januar til oktober i år. Saken tok en - om mulig mer - alvorlig vending da hun forsøkte å bestille drap på mannen via sms-kontakt med en tredjepart.

Kvinnen nekter for alle anklager, opplyser hennes advokat til Expressen. Hun er foreløpig varetektsfengslet.

Mannen som spiller ishockey på øverste nivå i Sverige, forteller at han synes hele saken er trist.
- Først trodde jeg det bare var tomme trusler. Men det er tøft. Det verste er drapstrusler mot familiemedlemmer, blant annet mot barn, sier ishockeyspilleren.


Sweden - DB.

Comments