No Surrender MC Denmark fester på Vestegnen.

Trods kulde og slud forstår man at feste ude hos No Surrender MC Denmark på Vestegnen lidt udenfor København, for i dag var der Promo Tour DK i District 26.

En fest hvor mere end 200 medlemmer fra No Surrender MC deltager, og hvor de besøgende kommer fra lande, som Holland, Tyskland, Belgien, Spanien, Norge og Sverige.

Selvfølgelig var også den danske ordensmagt mødt op - for at checke op på samtlige af festens gæster, for de vil jo så gerne vide hvem de har med at gøre.

Men alt forløb stille og roligt, for den danske ordensmagt kunne se, at der hos No Surrender MC Denmark var godt styr på tingene, og alle festdeltagerne kun var i godt humør, og på ingen måder havde noget problem ved eller med, at skulle legitimere sig.

TBM Scandinavia´s talsmand Michael Green var også inviteret med til festen, men han behøvede dog ikke at legimitere sig da han ankom, for han var desværre en "god" gammel kending af Politiet, men det lader vi så ligge, og lader fortid være fortid.

Som til enhver god MC-klubfest var der ingen mangler hos No Surrender MC Denmark. Kul på grillen, og masser af mad til alle de fremmødte gæster, og selvfølgelig var der også gjort klar til en god og glad lang nat i baren inde i klubhuset, for det er sådan man fester ude på Vestegnen.

Man tilbød sågar også den danske ordensmagt, at feste med inde i baren, men de måtte ikke danse i  tjenesten sagde de, men alligevel stod de udenfor og steppede lidt, for de skulle jo holde varmen.

Blandt de mange gæster fra No Surrender MC var også World Captain Henk Kuipers fra Holland tilstede til festen, og som altid var han i godt humør, og altid smilende med sin grande cigar i munden.

Så mon ikke det bliver sent morgen i morgen ude på Vestegnen før festen slutter, for stemningen er i skrivne stund helt i top, og sådan vil det med garanti nok også fortsætte med at være mange timer frem til i morgen.Denmark - MC & Gjengkriminalitet.

Comments