Gremium MC lukker og slukker i Trondheim


Det begyndte så godt for tyske Gremium MC i Norge, men det er gået alt andet end godt, for hvor man før var repræsenteret med fem afdelinger, er man i dag nede på kun tre afdelinger tilbage i Norge, og en af disse er såmænd ikke mere end et par stykker tilbage. 

Sidste år lukkede afdelingen Borderline ned, hvor alle afdelingens medlemmer i fællesskab valgte, at indlevere deres veste og samtidigt tog afsked med Gremium MC for good. Nu er det så sket igen, og denne gang er det afdelingen i Tronheim, som i fællesskab har valgt, at indlevere deres veste og træde ud af Gremium MC for good.

Kilder med stor indsigt i Gremium MC Norway fortæller, at der igennem i mere end et år har været så store interne uoverensstemmelser, at det nærmest har været uundgåeligt, at det ikke skulle ende med brud. 

Problemerne skyldes en meget lille personkreds i Gremium MC´s afdeling i Oslo, som har formået at lave så stor splid mellem sine egne, at selv omtalte afdelings President for nyligt skulle være blevet smidt ud i Bad Standing. 

Kilder fortæller til MC & Gjengkriminalitet, at der er tale om to tyske medlemmer i Gremium MC´s afdeling i Oslo, som er direkte skyld i alle de interne problemer, fordi de tror, at hele Gremium MC Norway drejer sig om dem, og de skal diktere og styre hele Gremium MC Norge.

Men som tingene nu er gået for Gremium MC Norway, der ser det nu snart mere ud til, at disse to selvudnævnte diktatorer måske snart selv indser, at de har kørt en stor og god klub i sænk i Norge, og måske må pakke deres rygsække, og tage retur til Tyskland, og her stå til regnskab for deres fejlslagne "invasion" i det norske NISSELAND.

Norway - MC & Gjengkriminalitet
Jan H.

Comments

 1. Anonymous1/20/2018

  Rony and Rocco are two clowns WHO have fucked up hole Gremium Norway....

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anonymous1/21/2018

   #cleaning the house ;-)

   Delete
 2. Anonymous1/20/2018

  De eneste klubbene som vil overleve i Norge er ha og coffin cheaters, cc fordi de er en support klubb for ha. Heller ikke mange igjen i bandidos nå.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anonymous1/25/2018

   De er faen ikke noe support klubb for noen. Hvor i helvette har du det fra?

   Delete
 3. Anonymous1/23/2018

  ������������������ og atter ����������������

  ReplyDelete
 4. Anonymous1/28/2018

  90% av det ronny sier er piss...han er og blir en lystløgner. Kanskje på tide at man minner disse tyskerne om 8 mai 1945...

  ReplyDelete
 5. Anonymous2/06/2018

  There is still listed Norwegian chapters on their web page, www.gremiummc.com.

  ReplyDelete
 6. Anonymous8/22/2018

  Bare fordi dere driver med piss og blir kastet ut, så ikke kom her og snakk piss ;) har ikke baller nok til og vise navnene deres engang.. gremium Norge er fortsatt i godt behold så slapp helt av ��

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvem er det du referer til her med er kastet ud og driver med piss?

   Delete
  2. Og ditt navn er?? Siden du er hengt oppi bruk av anonymitet...

   Delete
  3. Mit navn er Jan Hansen. Jeg jobber på MC & Gjengkriminalitet, og du er?

   Delete
  4. Du er også velkommen til, at skrive til os/mig direkte hvis du har info eller gerne du gerne vil ud med - email. mc&gjengkriminalitet@tbmscandinavia.com

   Jan Hansen
   MC & Gjengkriminalitet

   Delete
 7. Anonymous10/15/2020

  Karma is a bitch,,,

  ReplyDelete

Post a Comment