Hells Angels holder stor bisættelse

Hvis borgere i hovedstaden i weekenden ser flere Hells Angels-rygmærker end normalt i gadebilledet skyldes det alene, at rockerklubben skal bisætte et mangeårigt medlem af HA, den 50-årige Kim ’Nifinger’ Jensen.

Rockeren, hvis navn blev kendt i forbindelse med et skudangreb i Københavns Lufthavn i 1996, er død i december sidste år. Dødsfaldet fremgår af Hells Angels Facebookside.

Kim Jensen bliver lørdag eftermiddag bisat fra Vestre Kirkegård, men mindes også i weekenden på Amager hos Hells Angels Nomads-afdelingen, som Kim Jensen var tilknyttet. Rockerbisættelser og begravelser af mangeårige medlemmer tiltrækker ofte flere hundrede rockere – også fra udlandet.

Meldinger fra flere kilder til Ekstra Bladet går på, at arrangementet bliver ’stort’, men præcist hvor mange rockere, der forventes at møde op, er uvist.


Købenenhavns Politi kan dog til Ekstra Bladet oplyse, at de er opmærksomme på bisættelsen, og at der til politiet er anmeldt kortegekørsel. Kim 'Nifinger' Jensen blev dømt til otte års fængsel i forbindelse med skudangrebet i Københavns Lufthavn i Kastrup i marts 1996, hvor et medlem af Bandidos blev dræbt og flere såret. Angrebet var starten på rockerkrigen mellem Hells Angels og Bandidos. Andre HA’erne fik 16 år og fængsel på livstid for drab og drabsforsøg i lufthavnen.

Hells Angels og Bandidos har for længst bilagt stridighederne og har jævnligt deltaget i hinandens begivenheder og kørsler.

Kim Jensen døde efter sygdom.


Denmark - EB.

Comments