March 16, 2018

Dræbt LTF'er forsøgt myrdet i sidste uge

Allerede sidste uge rakte døden sin hånd ud efter den LTF'er, der torsdag morgen blev fundet myrdet i Valbyparken i København. Bandemedlemmet var involveret i en skudepisode, hvor ingen angiveligt blev ramt, men han selv blev såret i hovedet efter en eller anden form for vold. Det fortæller kilder med indsigt i episoden til Ekstra Bladet.

Ekstra Bladets fotograf var på stedet og tog billeder, da den forurettede iført løstsiddende hospitalsskjorte, grønne bukser og en forbinding om hovedet gik ned af Frederiksundsvej efter endt behandling på Herlev Skadestue.

Det 24-årige medlem af gadebanden LTF gik med sit tøj i en pose i hånden, fordi det øjensynligt var smurt ind i blod efter skaden på hans hoved. Turen til skadestuen havde han øjensynligt selv kunnet foretage, da han var kørende i en sort Volvo indregistreret på svenske nummerplader. Den fik han dog ikke lov til at køre hjem i, fordi Falck tog bilen med, så politiets teknikere øjensynligt kunne gennemgå den for spor.


        


Her ses den afdøde på vej hjem til fods, efter episoden den 8. marts. Foto: Kenneth Meyer
Her ses den afdøde på vej hjem til fods, efter episoden den 8. marts. Foto: Kenneth Meyer


Hvad, der siden er sket med den banderelaterede mand, holder politiet tæt ind til kroppen, da de fredag ikke havde noget bud på et motiv og efterforskede bredt i forhold til, hvorfor nogle ønskede at slå den unge mand ihjel. Politiet har heller ikke ønsket at gå i detaljer med, hvordan den 24-årige blev dræbt, men det står klart, at han er skudt med et eller flere skud.
Den dræbte var blevet behandlet på herlev Skadestue efter sin skade i hovedet. Foto: Kenneth Meyer.
Den dræbte var blevet behandlet på herlev Skadestue efter sin skade i hovedet. Foto: Kenneth Meyer.Den sorte Volvo var på svenske plader. Foto: Kenneth Meyer
Den sorte Volvo var på svenske plader. Foto: Kenneth Meyer


Ekstra Bladet kender den dræbtes identitet og  er gennem årene stødt på ham ved forskellige lejligheder. Han blev blandt andet dømt for ulovlig våbenbesiddelse som supporter til rockergruppen Bandidos under deres konflikt med Nørrebro-banden Brothas i foråret 2013.  Her agerede han livvagt for Bandidos krigsminister, som blev holdt skjult i et sommerhus i Nordsjælland. Ved den lejlighed påtog han sig skylden for to Zastava-pistoler med lyddæmper og magasiner med otte og ni skud.
Det kostede ham i august 2013 en dom på to et halvt års fængsel.

Den dræbte havde også kæmpet med den kurdiske YPG-milits mod Islamisk Stat i Syrien. Her var han RPG-specialist i sin enhed og havde til opgave at affyre de raketdrevne granater mod pansrede køretøjer, fortalte han i et interview med et dansk medie sidste år.


Denmark - EB.

No comments:

Post a Comment