March 06, 2018

Er Kjersti Kongshaug beskyttet af Vestby Kommune og Barnevernet i Vestby grundet sin mors kommunale kollegaer

Det handler om barnets tarv, og sådan burde det også være hos Barnevernet i Vestby, men med sagen om Kjersti Kongshaug kunne man efterhånden godt begynde, at få det indtryk, at det handler om meget andet end barnets tarv - eller rettere og sagt, der om Kjersti Kongshaug´s børns tarv hos Barnevernet i Vestby Kommune.

Forsøgte at slå sin datters far ihjel med kanyle indeholdende Whitesprit. Denne historie valgte vi i går aftes, at kontakte Barnevernet i Vestby med, for vi ville gerne informere dem om, at vi arbejdede på en opfølgning af denne tragiske historie om Kjersti Kongshaug, og vi måske godt kunne tænke os, at få Barnevernet i Vestby Kommune til at kommentere på det, for vi er jo bekendt med, at Barnevernet i Vestby var involveret i sagen om Kjersti Konghaug´s datter tilbage i 2013.

I øvrigt en sag hvor Kjersti Kongshaug mistede omsorgsretten for sin dengang 5-årige datter, som i dag er 9 år, og som siden sagen tilbage fra 2013 har boet fast hos sin far og hans kone.

Kjersti Kongshaug har af egne grunde ikke ville se sin datter siden, og har ikke ønsket at gøre brug af det samvær hun af Retten i Kristiansand fik tilkendt, fordi hun ikke ville acceptere samt anerkende dommen, og kun vil have samvær med datteren uden tilsyn og hvis det forgik i Vestby, og ikke i Kristiansand, som Retten i Kristiansand afgjorde det skulle foregå.

Allerede her burde alarmen omkring Kjersti Kongshaug´s interesse for sin datter da begynde at lyde, for hvilken forældre vil ikke bare kunne tilbringe fem minutter med et barn man "påstår" man elsker, og vil skåne for en noget så grusom far?

For Kjersti Kongshaug er det ikke barnet´s behov det handler om, men udelukkende hendes egne behov. Hokus Pokus Kjersti Kongshaug i fokus, men sådan fungerer det altså bare ikke når man har børn, for det handler om at børnene er i fokus, og ikke omvendt. Sådan mente vi så også, at det måtte være når man bor i Vestby i Norge. Så i går aftes rettede vi pr. mail til Barnevernet i Vestby. Vi sendte dem denne mail.


TIL ORIENTERING


5 March 2018 22:49 4 KB,

Til  Barnevernet i Vestby Kommune.

Vi vil i den kommende tid følge op på denne historie med Kjersti Johanne Kongshaug, som vi er bekendt med bor i Jeres kommune.


I den forbindelse vil vi muligvis gerne stille Barnevernet I Vestby Kommune nogle skriftlige spørgsmål omkring hvordan man i Barnevernet i Vestby Kommune forholder sig til, at en Borger/mor med 2 tidligere domme har mistet omsorgsretten for tre børn, som nu igen har fået et lille barn/datter, som udsættes for samme omsorgssvigt af moren, og inddrages i en personkonflikt skabt af moren mod faren, for kun at fraholde ham muligheden og retten til, at se deres 1-årige datter. Vi vil derfor gerne oplyses, hvem vi i Barnevernet i Vestby Kommunne skal rette henvendelse til - for at få eventuel kommentar til vores kommende opfølgning på historien om Kjersti Johanne Kongshaug og hendes børnesager vedr. omsorgssvigt, da vi er bekendt med, at Barnevernet i Vestby har kendskab til hendes tidligere sager, og sågar har været involveret i en af sagerne - sagen med den i dag 9-årige gamle datter fra Kristiansand.

Måtte vi venligst høre fra Dem.

MC & Gjengkriminalitet

Kort tid efter vi havde sendt vores venlige mail, der modtog vi så dette venlige auto-svar fra Barnevernet i Vestby:

Automatisk kvittering for mottak av Deres E-mail (Ikke svar på denne mailen)
5 March 2018 22:53 27 KB


 
Takk for din henvendelse.
Denne kvitteringen bekrefter at din e-post er mottatt av post@vestby.kommune.no, Vestby kommunes sentrale postmottak.
Henvendelsen blir sendt videre til riktig avdeling i kommunen for behandling. Behandlingstid kan variere, men du skal ha hørt fra oss innen fire uker etter at din henvendelse er mottatt, jamfør Forvaltningsloven § 11 a. Vi gjør samtidig oppmerksom på at alle henvendelser som er gjenstand for saksbehandling blir registrert i vårt sak- og arkivsystem og publisert på offentlig journal.
Vi anbefaler ikke at du sender sensitiv eller taushetsbelagt informasjon per e-post siden dette ikke er et sikkert kommunikasjonsmiddel. Les mer om dette på Datatilsynets hjemmesider: https://www.datatilsynet.no/. E-poster som inneholder sensitive opplysninger vil bli skjermet på offentlig journal.
 
Med hilsen
Vestby kommune, Fellestjenesten
Tlf: 64 98 01 00
E-post:
post@vestby.kommune.no

Kjersti Kongshaug

Vi vidste jo godt da vi sendte vores mail, at vi ville få et auto-svar, og måtte om bag køen, og så bare vente på, at man hos Barnevernet i Vestby ville finde tid indenfor 4 uger til at sende os et svar på vores spørgsmål.

Men splitte vores bramspejl Tin Tin, der bliver godt nok arbejdet hurtigt og effektivt hos Barnevernet i Vestby. Allerede mindre end 24 timer efter de havde modtaget vores mail, så var der hul igennem til Barnevernet.

Vi troede ellers de havde så travlt hos Barnevernet, for der må da være sager med børn de skal have styr på - eller det er måske for Vestby Kommune meget vigtigere og bedre, at forholde sig til sin tavshedspligt end til børnenes tarv i kommunen. Mail fra Vestby Kommune
For ud fra den mail vi i eftermiddags modtog fra Vestby Kommune stod det helt klart for os hvad man ønskede og ikke ønskede i Vestby Kommune. Muligt man i Vestby Kommune har tavshedspligt og forholder sig til den - især når man ved, at lokummet brænder.

På MC & Gjengkriminalitet forholder vi os ikke til TAVSHEDSPLIGTEN, men til YTRINGSFRIHEDEN. Derfor fortsætter vi vores historie med eller uden kommentarer fra Vestby Kommune. Vi vælger, at give dem lidt arbejdsro, for vi ved fra kilder, at Barnevernet i Vestby nu har måtte åbne en ny sag på Kjersti Kongshaug og hendes 1-årige datter, som hun udsætter for det samme, som hun er kendt og dømt for at gøre med alle sine tre andre børn - OMSORGSSVIGT.

Så når nu vi ved, at man hos Vestby Kommune har en ny sag om Kjersti Kongshaug der skal undersøges, så vælger vi af ren høflighed, at være behjælpelig med lidt baggrundsviden om Kjersti Kongshaug, for vores interesse er BARNETS TARV/MYNDIGHEDERNES SVIGT I NORGE, for vi har da også en borgepligt i Norge.

Nu er Vestby jo ikke Norges største by, men faktisk en by hvor alle næsten kender alle. I Vestby kender næsten alle John Arthur Ødbehr. Han er en norsk politiker og selvstændig næringsdrivende, og en af hans forretninger er Shell Tanken i Vestby.

I perioden 2007-2015 var han ordfører i Vestby Kommunne i Akershus. John Arthur Ødbehr repræsenterer Højre og blev ordfører via et valgteknisk samarbejde mellem Højre, Arbejderpartiet og FRP. 
Tidligere ordfører i Vestby Kommune - John Arthur Ødbehr.
7. september 2015 vedtog Kommunestyret i Vestby et mistillidsforslag mod ham på grund af et for højt forbrug på mobil og bredbånd, og så fik han et spark i røven, men det tror da fanden med det forbrug manden havde - ingen kvaler Vestby Kommune betaler.

Læs. https://www.oblad.no/nyhet/john-odbehr/vestby/ordforer-john-odbehr-ma-sjekke-56-000-samtaler/s/5-68-73765

Måske, og vi siger utrykkeligt MÅSKE - så var nogle af de mange samtaler måske også med Barnevernet i Vestby omkring Kjersti Kongshaug´s sag med datteren i Kristiansand, fordi kilder i det POLITISKE MILJØ i Vestby, som vi i dag har været i kontakt med fortæller, at John Arthur Ødberh i den grad kender til Kjersti Kongshaug, for han har jo arbejdet sammen med selvsamme Kjersti Kongshaug´s mor i Vestby Kommune, hvor moren ud fra vores kilder også har siddet til bords i Kommunestyret og haft en lederstilling i Vestby Kommune.

Se nu tager vores historie om Kjersti Kongshaug en helt ny drejning, for er der måske gået politik i sagen nu. Vi ved jo alle, at ikke alle politikere er helt fine i kanten. Nogen politikere bliver taget for spirituskørsel, nogen for at sniffe coke, og nogen for at holde private arrangementer for skatteydernes penge, og andre for at have et for højt forbrug på mobil- og bredbånd, som John Arthur Ødberh.

Vi ved fra vores kilder, at den kære familie Kongshaug fra Vestby stadig har kontakt til John Arthur Ødbehr, og at han da fortsat også har kontakt til gamle partifæller i Kommunen. Tanker er toldfrie, og det holder vi os så til, men vi kan da godt lege lidt med tanken, at der godt kunne foregå et eller andet, som ikke lige er helt efter bogen, fordi i fredags d.2. marts d.å. skete der faktisk noget meget interessant på Shell i Vestby.

Faren til Kjersti Kongshaug´s 1 årige datter, som Vestby Kommune nu har åbent sag om, han kom tilfældigvis ind på selvsamme tank for at købe en kop kaffe og en pakke cigaretter på sin vej mod Sarpsborg fra Oslo. Da han kommer ind i butikken og går over mod kaffemaskinen, der ser han Kjersti Kongshaug står med deres lille datter i armen. I tre uger siden hendes forsvinden har han ikke haft mulighed for kontakt til sin lille datter, som han igennem et år har haft daglig kontakt med.

En kontakt han nu er fraskåret muligheden for at have, fordi Kjersti Kongshaug har anmeldt ham for diverse ting, og på baggrund af disse anmeldelser der så også har fået udstedt et besøgsforbud mod ham. At anmelde sine børns fædre for alverdens ting og få udstedt besøgsforbud, det er noget som Kjersti Kongshaug er en sand mester i.

Ser bare her hvad hun ikke har forsøgt at anmelde sin nu 9-årige gamle datters far for - udover at have forsøgt, at slå ham ihjel med en kanyle indeholdende Whitesprite. Han har lavet denne liste til os, og vi må som han gør, der også undre os over, at Kjersti Kongshaug kan slippe afsted med alle disse falske anmeldelser hos Politiet i Norge - for vi mener da helt bestemt, at det er strafbart, at anmelde folk falsk for noget de ikke har gjort, men for Kjersti Kongshaug gælder der så åbenbart ikke de samme regler hos Politiet, som der gør for alle os andre normale mennesker.


Liste lavet af faren til den 9-årige datter fra Kristiansand
I en mail- korrespondance med Rets-psykologen fra sagen i Kristiansand om omsorgsretten for den i dag 9-årige gamle datter, der har faren sendt denne mail med beskrivelse af Kjersti Kongshaug´s overfald mod ham med kanylen indeholdende Whitesprit.

Nåh, men tilbage til Shell Tanken hvor vi kom fra - så kan det Norske Politi i mellemtiden måske lige overveje om de ikke lige skulle tage et kig på denne gamle sag, og måske få en snak med efterforskeren og anklageren, for der må da være noget de har overset i denne sag - så måske skulle man da overveje, at få den genåbnet, det er bare en ide vi har her på MC & Gjengkriminalitet.

På Shell Tanken udspiller sig der nærmest et sandt DRAMA. Kjersti Kongshaug ser sin 1-årige datter´s far og skriger op mens hun står og taler med den tidligere ordfører fra Vestby Kommune, og hurtigere end vi kan nå at stave til POLITIBRUTALITET, der skynder hun sig ind på den tidligere ordfører´s kontor, og det er ikke noget problem for ham, men tværtom.

Han er sågar så galant, at han skynder sig, at gå ud og ikke kun lukker døren, men også at låse den, og faren til den 1-årige datter når næsten slet ikke at opfatte hvad der lige skete, men vælger bare at ryste på hovedet og går så hen og laver sin kaffe, for derefter bare at gå op til kassen, for her at betale for den sammen med sine cigaretter.

Efterfølgende går han så stille og roligt ud af butikken, og sætter sig ind i sin bil og kører stille og roligt derfra, og mens han kigger i sit bakspejl, der ser han så den tidligere ordfører komme ud af butikken, og ser, at han nærmest står og checker om der nu er fri bane for Kjersti Kongshaug.

Hvad der skete inde på Shell Tanken efter den 1-åriges datter far var kørt, det ved vi ikke. Hvad vi ved er, at Kjersti Kongshaug fik skabt opmærksomhed omkring sig selv, så alle skulle se hvor "bange" hun var - måske virkede det i fredags, men i dag er det tirsdag ugen efter, og vi arbejder her på MC & Gjengkriminalitet på sagen, og vil have sandheden på bordet, og stillet folk til ansvar - så vi vil i de kommende dage grave alt det frem vi kan, tale med alle de folk vi kan og som vil tale med os, for det handler om et barns sikkerhed, og har myndighederne fejlet og fortsat fejler - så skal de stilles til ansvar for deres fejl og manglende ansvar.


Norge - MC & Gjengkriminalitet.3 comments:

 1. Anonymous3/07/2018

  Hun er jo sinnsyk

  ReplyDelete
 2. Anonymous3/07/2018

  Norsk barnevern og Politi er korrupte.

  ReplyDelete
 3. Anonymous3/07/2018

  Det er helt syg læsning. Man skulle tro Norge lå i Afrika. Det virker da til at der ikke er styr på noget som helst. Hvordan kan sådan en kælling slippe afsted med alle de anmeldelser uden nogen former for konsekvenser????????? Mistet tre børn og nu fået et nyt barn, falske anmeldelser i bundter og forsøger at slå sin eks ihjel og HUN ER STADIG PÅ FRI FOD? Vågn dog op NORGE

  ReplyDelete