March 02, 2018

Forsøgte at slå sin datters far ihjel med kanyle indeholdende Whitesprit.


Den 31. Juli 2013 var en far meget tæt på at miste livet da han skulle hente sin datter hos hendes mor i byen Vestby i Norge.

Efter flere års kamp om samvær og omsorgsretten med datterens mor Kjersti Kongshaug skulle han hente deres fælles datter
(4 år), som han af Retten i Kristansand nu havde fået omsorgsretten for, og som derfor nu skulle bo fast hos ham.


I mere end tre år havde han skulle kæmpe med datterens mor Kjersti Kongshaug om bare at få lov til at se deres fælles datter. Det var en kamp, hvor han måtte ligge bryst og ryg til morens had, hvor hun på alle måder forsøgte at få ram på ham, så han ikke kunne få mulighed for at være sammen med sin dengang 4-årige datter.

Kjersti Kongshaug mistede i Retten i Kristiansand tilbage i 2013 ikke kun omsorgsretten for deres fælles datter, men blev også kun tilkendt samvær med datteren under opsyn af barnevernstjenesten i Kristiansand.

Et samvær hun i dag endnu ikke har gjort brug af, og som betyder at datteren i dag i snart fem år ikke har set skyggen af sin mor, eller så meget som bare har hørt fra hende - datteren bliver i år 9 år.

For Kjersti Kongshaug var det ikke første og eneste gang hun havde mistet omsorgsretten for et barn, for hun havde i forvejen 2 sønner fra et tidligere ægteskab, som hun også havde mistet omsorgsretten for. Begge sønner blev også fjernet fra Kjersti Kongshaug af Retten i Kristiansand, som også tilkendte omsorgsretten for Kjersti Kongshaug´s datter til faren til datteren.

I dommen fra sagen om omsorgsretten fra Kristiansand om Kjersti Kongshaug´s datter, som vi på MC & Gjengkriminalitet er i besiddelse af, der fremgår det blandt andet i begrundelsen for dommen, at man finder et mønster i Kjersti Kongshaug´s adfærd, og hun bevidst gør alt for, at børnene ikke skal have kendskab til deres fædre, og hun i sit mønster anmelder børnenes fædre for vold, mordforsøg, incest, pædofili, og i forbindelse med sine anmeldelser af disse anklager får udstedt besøgsforbud mod fædrene, for kun at forhindre og forhale fædrenes samvær med børnene.
Udskrift af dommen fra Kristiansand
Udskrift af dommen fra Kristiansand
Udskrift af dommen fra Kristiansand
Udskrift fra dommen fra Kristiansand
Alle anmeldelser Kjersti Kongshaug har foretaget mod sine børns fædre er alle blevet afvist og henlagt af det Norske Politi, for i ikke en af sine mange anmeldelser har hun kunne bevise nogle af hendes påstande var sande, der også noget man i dommen fra Retten i Kristiansand kan læse.

Nogle af de ting hun har forsøgt at anmelde sin datters far for er vold, trusler om vold, kidnapning af datteren, sex med en 14-årige pige, forfalsket skødet og andre dokumenter ved et huskøb, våben i hjemmet, drabsforsøg mod hende, hvor Norsk Politi i øvrigt mener hun selv kan havde stået bag dette, dræbt sin ex-kone, m.m. Alle disse anmeldelser blev af Norsk Politi betvivlet og senere henlagt.

For almindelige mennesker lyder alt dette nok som noget der er taget ud fra en dårlig B-film, men desværre er det ikke fra nogen dårlig B-film. Faktisk får Kjersti Kongshaug den verdensberømte Glenn Close, som vi alle bedst kender fra Filmen Fatal Attraction til at ligne en ren Engel. Glenn Close forsøgte også i filmen Fatal Attraction at slå Michael Douglas ihjel, men han overlevede også. Desværre gik det så ikke så godt for datterens lille kanin i filmen, for den måtte lade livet i en gryde med kogende vand.

Fatal Attraction var en fantastisk film, og desværre kom der aldrig en toer, for Clenn Close måtte selv lade livet i filmen. Sådan er det så ikke gået med Kjersti Kongshaug, for hun er nu i gang med sin egen Fatal Attraction Part 3, og hendes mønster er det samme som i sine to andre udgaver af Fatal Attraction.


Fra en bekymringsanmeldelse fra barnevernet i Kristiansand Kommune
i 2013 om den nu 9-årige datter.En ny mand er havnet i hendes spind af løgne og fanget i hendes net fyldt af had og ondskab, og en lille uskyldig pige på bare kun 1 år er årsagen til dette. Man tror det er løgn, men lad os allerede nu bare slå helt fast, at det er det ikke.

Det er den barske virkelighed, og så foregår den endda i et verdens rigeste lande, hvor man skulle tro der var en mening med galskaben, og hvor myndighederne på ingen måder ville acceptere, at en kvinde efter to domme om omsorgssvigt skulle have lov til, at ødelægge endnu et uskyldigt barn.

Barnets tarv skulle man da mene også var noget man havde hørt om i Norge, eller er det fordi man i Norge måske ikke forstår at samarbejde myndighedsmæssigt grundet manglende reformer, og derfor barnets tarv bliver tilsidesat og måske helt forsvinder i sneen? 

Norge har over 440 kommuner og ligeså mange barnevern. De arbejder alle med og under de samme regler, men kan overhovedet ikke finde ud af at samarbejde, og derfor kan Norges svar på Glenn Close alias Kjersti Kongshaugh fortsætte sin Fatal Attraction mod endnu et barns far, hvor alt drejer sig om alt andet end barnets behov, men kun om Kjersti Kongshaug´s egne behov - for hun sætter desværre sine egne højere end sine børns. 

Kjersti Kongshaug har ikke behov for, at sin lille 1-årige datter har behov for sin far eller på nogen måder skal have kendskab til ham. Historien gentager sig fra sagen om hendes anden datter, hvor hun uden nogen former for dårlig samvittighed fortalte datteren igennem 1,5 år, at hendes far var død. Selv i datterens børnehave fortalte hun de ansatte, at datterens far ikke eksisterede, det står anført i en bekymringsanmeldelse fra Kristiansand Barnevern, som vi har fået adgang til at læse via datterens far.

Hvordan det kan lade sig gøre, at en tikkende bombe som Kjersti Kongshaug kan fortsætte med at få børn med den historik hun har med omsorgssvigt, det er og bliver en gåde for os normale mennesker her på MC & Gjengkriminalitet.

Hvordan kan man overhovedet tillade, at sådan en kvinde må komme i nærheden af børn? Hvad sker der lige for det norske retssystem, for det er jo en direkte hån mod de børn og fædre hun allerede har ødelagt så meget for.

Det er lige før, at man burde pålægge de norske myndigheder, at Norges svar på Glenn Close burde tvangsindlægges og få foretaget en tvangssterilisation, for hvilket velfungerende land kan tillade, at udsætte børn for dette, som man ved Kjersti Kongshaug gør og sågar er dømt for to gange tidligere med tre børn.

Skal der virkelig lig på bordet, som der skulle med Glenn Close i Fatal Attraction før den norske Kjersti Kongshaug kan og vil blive stoppet? Det håber vi her på MC & Gjengkriminalitet bestemt IKKE der skal, for det ville jo være dybt tragisk. Hun har forsøgt en gang før med at tage livet af en af sine børns fædre, og havde han vejet under 100 kg ville han havde været død, det oplyser lægerne i deres rapport.

Hvordan hun dengang bar sig afsted med at slippe for en tiltale/sigtelse/dom for drabsforsøg, men kun slap med en bøde på 8.000 norske kroner for legemsbeskadigelse, det gir så heller ikke nogen mening for os normale mennesker her på MC & Gjengkriminalitet. Hun hævede der var tale om selvforsvar, og hun frygtede datterens far.

Fair nok, den holder vi så lige fast ved, og så knækker vi lige filmen, for tale om selvforsvar kan der næppe være tale om. Hvem fanden har en stor kanyle indeholdende Whitesprit liggende lige ved hånden, og hvorfor putter man overhovedet Whitesprit i en kanyle?

Men ikke nok med det, så ikke kun halter historien om at hun frygtede datterens far og at han ville slå hende ihjel, den falder lige til jorden. For sandheden er, at da datterens far skal afhente deres datter, der har han dagen før lavet aftale om tidspunktet med Kjersti Kongshaug´s mor, for alt kontakt gik via hende, da Kjersti Kongshaug havde fået lavet endnu et besøgsforbud på datterens far.

Da han kommer bliver han overrasket over, at det Kjersti Kongshaug som åbner døren for ham, og endnu mere overrasket over, at hans datter ikke er der, og ej heller Kjersti Kongshaug´s mor´,
men hende som er der, det er den samme kvinde som frygter ham og at han vil slå hende ihjel, og nu står helt alene FACE TO FACE med ham, der er noget som ikke lige stemmer i sagen her Hr. Anklager - hvad er det han så ikke lige kan regne ud og se her, som alle vi andre kan? 

Faren bliver både stukket i ryggen og brystet med kanylen, det er godt noget af et selvforsvar der her bliver præsteret af den angste mor. Der kunne Glenn Close godt havde lært lidt tricks om hvordan tingene skal gøres, hvis man vil en mand til livs - for så havde hun nok overlevet i Fatal Attraction, så vi kunne havde fået den toer, som vi alle stadig den dag i dag brænder for at se, eller behøver vi overhovedet Glenn Close i dag, når vi nu har Kjersti Kongshaug i Norge?

Lige nu udspiller der sig et nyt drama i Norge, hvor en ny far må kæmpe for at få sin datter væk fra Kjersti Kongshaug, for hvilken far ville ikke kæmpe for sin datter og redde hende fra en sådan mor?

Vi kender til farens og datterens identitet, men vi vælger som med de andre omtalte fædre og børn i historien, at holde deres navne udenfor historien, da de går nok igennem lige nu, og gennemlever det samme mareridt, som de to andre fædre har gjort med Kjersti Kongshaug, og de i dag stadig prøver at fortrænge.

Man kan så kun håbe på, at de norske myndigheder nu får øjnene op, så der bliver sat en stopper for denne norske udgave af Glenn Close, og den lille 1-årige pige kan blive genforenet med din far - så hun kan få en god og tryg opvækst hos ham, som er det han lige nu kæmper for i Norge med de norske myndigheder.


Norge - MC & Gjengkriminalitet.

6 comments:

 1. Anonymous3/04/2018

  Hon är psykopatisk och borde bara låsas för evigt

  ReplyDelete
 2. Anonymous3/04/2018

  Forfærdelig læsning. Hun er jo ikke rask og hvor er det synd for de børn. Man kan se ud fra det man læser at hun på ingen måder viser omsorg for dem. Hun burde slet ikke have børn og man må håbe man i Norge skrider ind over for hende og det syge adfærd hun har. Typisk tilfælde på Borderline.

  ReplyDelete
 3. Anonymous3/04/2018

  At det kan lade sig gøre er helt uforståeligt. Hvor har jeg ondt af alle de børn som har været udsat for hendes omsorgssvigt. Som en mor til tre børn er det så dybt tragisk at læse om det jeg her har gjort. Hun er et direkte ondskabt menneske uden empati for andre. Hun er en direkte psykopat som der nærmest også står i de forskellige dokumenter der er tilført i historien. Håber at 1 årige piger kommer til sin far meget hurtigt.

  ReplyDelete
 4. Anonymous3/04/2018

  Psykopat møgso der bare skulle findes og ha en kugle for panden. Føj for satan at udsætte sine børn og deres fædre for sådan noget sygt pis... håber fanme hele Norge vil pege fingrer af den møgso så hun ikke kan gå udenfor en dør fremover. Gør alle en tjeneste og går ud hæng dig selv din møgso.

  ReplyDelete
 5. Anonymous3/05/2018

  Hennes mor jo helt klart veldig syk ,og trenger ett langt opphold på Bredtveit kvinne fengsel.

  ReplyDelete
 6. Forfærdelig læsning😪 Stakkels stakkels børn og fædre 😪😪
  Uhhh sådan en møgkælling skulle fandme ha.... 😡😡😡

  ReplyDelete