March 19, 2018

Mor udsatte sin lille datter for muligt sexsuelt overgreb for at forhindre datteren´s far samvær med datteren

Det siges, at i Krig gælder alle kneb, og målet helligere midlet. Det kan der så også godt være noget rigtighed i, men også kun NOK, for når det handler om børn og forældrenes KRIG om samvær med børn, m.m. - så handler det udelukkende om barnets behov og IKKE forældrenes behov, og der skal slet IKKE bruges nogle beskidte kneb eller midler, hvor barnet bliver et direkte offer for en forældres had til den anden forældre.

Den 7. februar 2013 sender Barnevernstjenesten i
Kristiansand Kommune en bekymringsanmeldelse til Barnevernetjenesten i Vestby, hvor man informerer om flere bekymrende ting omkring moren til en 5-årige lille pige, som i år bliver 9 år.

Man skriver blandt andet i sin bekymringsanmeldelse, at moren er fremkommet med flere alvorlige beskyldninger mod faren til datteren. Man nævner en hændelse, hvor moren oplyser, at hun i sit hjem skulle havde været udsat for et overfald/kvælningsforsøg, og det var datterens far, som skulle havde stået bag.

En sag Politiet for øvrigt fik en anmeldelse på, og efter nærmere undersøgelse kom frem til, at man ikke kunne finde bevis på var sket, og henlagde derefter sagen og frafaldt sigtelsen mod faren, og senere i Retten i Kristiansand i forbindelse med omsorgsretten for datteren fortalte, at man ikke kunne eller ville udelukke, at moren selv kunne havde stået bag dette overfald/kvælningsforsøg.

En anden ting man fra Barnevernstjenesten i Kristiansand Kommune informere Barneverns-
tjenesten i Vestby Kommune om, det er, at moren nu mistænker faren for sexsuelt overgreb mod datteren, og nu også har anmeldt ham for dette.
Fra bekymringsanmeldelsen fra Barnevernstjenesten i Kristiansand
til Barnevernstjenesten i Vestby - 2013.

Fra Barnevernstjenesten i Kristiansand Kommune oplyser man til Barnevernstjenesten  i Vestby Kommune, at man finder morens påstande meget lidt troværdige.

Grunden til, at man finder beskyldningen om dette utroværdigt er, at man i datterens børnehave flere måneder forinden havde observeret noget mistænkeligt, som ikke stod i forhold til morens påstande. Man havde i børnehaven bemærket, at datteren ikke ville havde skiftet ble når hun havde tisset eller lavet stort, og på det tidspunkt havde datteren ikke haft samvær med sin far i flere måneder. Moren var tidligere kommet med en helt anden forklaring på det til personalet i børnehaven.

Barnevernstjenesten i Kristiansand konkluderer, at det er nærliggende at tro, at moren forsøger at fremkomme med argumenter, som taler i farens disfavør, og vil forhindre ham i, at skulle få samvær med sin datter.

Den. 1. Juli 2013 afsiges der dom i Retten i Kristiansand, hvor Retten tilkender faren den fulde omsorgsret for datteren. Moren bliver af Retten i Kristiansand derudover også kun tilkendt samvær med datteren under tilsyn, og at samværet kun må foregå i Kristiansand. Et samvær moren i dag endnu ikke har gjort brug af, og som betyder, at hun ikke har ønsket, at se sin i dag 9-årige gamle datter.

Efter dommen i Retten i Kristiansand kommer den dengang 5-årige pige hjem til faren i Kristiansand, hvor hun i dag bor sammen med sin far og hans nye kone. Da datteren kommer hjem til sin far, der har hun ikke set sin far i mere end 1,5 år, der siger hun til ham - jeg vidste godt, at du ikke var død, som mor sagde du var Far.

Kan man som en mor virkelig være så uspekuleret, og så ondskabsfuldt et menneske, at man bevidst kan udsætte sin datter for ting, som man sidenhen så vil bruge i falske anmeldelser mod faren? Desværre er det sådan i denne sag, for det indikerer det som står i Rets-dokumenterne og andre myndighedsdokumenter, som MC & Gjengkriminalitet er i besiddelse af.   

Se nu er det vi her på MC & Gjengkriminalitet skal passe særdeles godt på vores ordvalg, for en ting er hvad man ved, og en anden er hvad man kan bevise - så derfor fortsætter vi vores balancegang, og undlader, at kalde moren for andet end bare moren.

Men tanker er toldfrie, fordi indikationerne i morens adfærd og ikke mindst anmeldelser mod faren med forskelige ting i sagen viser, at hun skyr ingen midler for at ville ramme faren, og selvsamme mor - Forsøgte at slå sin datters far ihjel med kanyle indeholdende Whitesprit.

Hvad er incest og seksuelle overgreb?  
Definition:
Seksuelle overgreb mod børn er handlinger, hvor en voksen eller et større barn udnytter en mindreårig dreng eller pige ved at tvinge eller inddrage barnet i seksuelle handlinger for at tilfredsstille sine egne seksuelle behov.  
Den voksne gør noget seksuelt sammen med eller ved barnet, som barnet ikke har nogen sproglig eller erfaringsmæssig forudsætning for at forstå eller forholde sig til. Barnet er blevet involveret på den voksnes præmisser i noget, som ikke er naturligt for et barn og som barnet ikke selv har fundet på: Hun eller han er blevet lokket, presset eller truet til det.

Seksuelle overgreb foregår altid i det skjulte, det er noget hemmeligt, og det er ALDRIG barnets skyld. Heller ikke selv om barnet lod sig lokke med penge eller slik eller biografbilletter. Og heller ikke, hvis barnet selv syntes, det var til at holde ud, mens det stod på, eller måske ligefrem syntes, det var lidt rart. Dermed påtager barnet sig en medskyld, som det skammer sig over, men ...det er ALTID den voksne, som har ansvaret for seksuelt misbrug.

Også voksne udsættes for seksuelle overgreb som f.eks. voldtægt, sex-chikane m.m. Man kalder det pædofil, når overgreb foregår uden for familien.

Man kalder det incest, når overgrebene sker i familien  
I
ncest er seksuelle overgreb begået af beslægtede voksne over for børn: forældre og børn, bedsteforældre og børnebørn, samt seksuelle overgreb mellem søskende. Incest er også seksuelle overgreb begået af stedforældre over for stedbørn.

Incest / Seksuelle overgreb på børn og unge kan være mange ting, f.eks.:    
  • seksualiseret sprog
  • at overvære pornofilm
  • at overvære voksensex
  • at blive befamlet
  • seksualiseret vold
  • at deltage i onani eller oralsex
  • samleje/voldtægt    
Det seksuelle overgreb kan foregå en eller nogle få gange, men det kan også finde sted igen og igen. Børn og unge, som bliver seksuelt overgrebet kan ofte føle, at det på en eller anden måde er deres skyld. Det medfører skam og skyld og det gør, at barnet ikke tør fortælle om overgrebet. Men det er aldrig barnets skyld, den voksne har altid det fulde ansvar for de seksuelle overgreb.  

Er Kjersti Kongshaug beskyttet af Vestby Kommune og Barnevernet i Vestby grundet sin mors kommunale kollegaer, det spørgsmål kunne man så stille sig selv, for med hendes historik omkring mistede omsorgsret for sine tre børn fra Kristiansand - så giver det på ingen måder nogen mening non so ever, at hun i dag kan få lov til, at udsætte et nyt barn på kun 1 år for samme omgang med sin far, som hun har udsat sine tre andre børns fædre for. Tre børn med to tidligere ægtemænd - 2 drenge og en datter, som der her i historien er blevet fortalt om, og med alle tre børn har hun mistet omsorgsretten.

Der er nu en fjerde sag under opsejling med den lille 1-årige pige i det norske Retssystem, og igen er Barnevernet I Vestby Kommune inde i sagen, men hvorfor de ikke er trådt til allerede før, det må kun guderne kunne vide og forstå - for vi forstår det ikke her, da vi er af den overvisning, at for den lille 1-årige piges skyld må det være et MUST for Barnevernet i Vestby Kommune, at redde denne lille pige fra en "mor" som denne kvinde Kjersti Kongshaug er, og sørge for hun kommer hjem og kan have det godt og trygt hos sin danske far.


Norge - MC & Gjengkriminalitet


 

No comments:

Post a Comment