March 21, 2018

Tre mænd stukket ned med kniv: 10 anholdt og afhørt i løbet af natten

Nordsjællands Politi er langt fra færdige med afhøringerne af 10 personer, som sent tirsdag aften blev anholdt i sagen om knivoverfaldet på tre mænd i Humlebæk Center tidligere på aftenen. Det fortæller vagtchef ved Nordsjællands Politi, David Borchersen, onsdag morgen til Ekstra Bladet.

Politiet fik anmeldelsen fra centret klokken 18.54. Tre mænd på 26, 27 og 57 år var blevet stukket med kniv. De tre er heldigvis i løbet af natten kommet sig så meget, at de er blevet erklæret uden for livsfare.

Flere af de anholdte er kendte i bandesammenhæng, oplyser politiet. Der er dog umiddelbart intet, som tyder på, at der er tale om en banderelateret konflikt. Ifølge politiet er der derimod tale om en lokal uenighed.

Hvad der nøjagtigt skete i butikscentret, er der endnu ikke oplysninger om. Politiet arbejder på at klarlægge hændelsesforløbet.
- Vi har foretaget afhøringer af de anholdte i løbet af natten. Det er endnu usikkert, hvor mange der skal fremstilles i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling, hvis der overhovedet er nogen, der skal fremstilles, siger David Borchersen til Ekstra Bladet.

Tirsdag aften fortalte vagtchef Martin Bakke følgende:
- Jeg kan bekræfte, at der er sket et knivoverfald i centeret, og vi lige nu arbejder intensivt på stedet.

Ifølge Ekstra Bladets mand på stedet var der spærret omkring centeret og foran Louiseparken, hvor politiet fandt en kniv. Området blev undersøgt af hundepatruljer og betjente. David Borchersen fortæller til Ekstra Bladet, at afhøringerne vil fortsætte morgenen igennem. Det forventes først, at politiet kan melde noget ud senere onsdag.


Denmark - EB.

No comments:

Post a Comment