Bikere og bandefolk er også gode forældre - Part 1.

Vi mennesker har en dårlig vane med at fordømme andre, men sandheden er, at mennesker fordømmer det de ikke forstår.

Ingen tvivl om, at mange mennesker fordømmer bikere- og bandefolk, men spørg man dem hvorfor - så er deres svar vidt forskellige.

Størstedelen af alle de mennesker som fordømmer bikere- og bandefolk, det er faktisk mennesker, som aldrig nogensinde selv har haft et problem eller et udestående med en biker eller et bandemedlem, og værre endnu er det, at de sågar aldrig har mødt en biker eller et bandemedlem in REAL LIFE.

Det tætteste de har været på en biker eller et bandemedlem, det er når de læser om dem i aviserne eller ser dem i nyhederne på TV, og det er her de danner sig et indtryk af hvordan bikere- og bandefolk er.


De tror på det de læser og det de hører, fordi det øjnene ser og ørene hører, det tror hjernen desværre altid på. Vi kan så håbe på, at nogen af alle de mange fordømmende mennesker så bare også læser denne historie, og så måske revurderer deres opfattelse lidt og så indser, at bag den hårdkogte biker og bandemedlemmet med alle de skræmmende tattoo´s i hovedet og på kroppen, der er der faktisk et menneske inde bag det "skræmmende" look, som har følelser og den samme kærlighed for børn, som almindelige mennesker i det "normale" samfund også har.

De næste par dage vil vi skrive historier fra det virkelige liv om bikere- og bandemedlemmer, som er fædre til børn, men som må kæmpe med myndighederne om bare at få samvær med sine børn, fordi deres børns mødre bruger deres fortid og nutid i mod dem, og helt glemmer, at det handler om børnenes behov og ikke deres egne behov.

Vi vil i vores kommende historier bringe interviews med flere både tidligere og nuværende bikere- og bandemedlemmer, som er frataget muligheden for at se deres børn, og hvor hver dag er en kamp og et smertefuldt savn.

Der vil i de kommende historier også være udtalelser fra Advokat Hassan Mahmood, som har børnesager som et af sine specialer, og repræsenterer flere danske bikere- og bandemedlemmer i deres børnesager.


Scandinavia - MC & GjengkriminalitetComments

  1. Anonymous4/24/2018

    Godt initiativ med sådan en historie. Jeg kæmper selv en fandens kamp med min ex om samvær med vores lille dreng i Statsamtet. Hele tiden skal min fortid bruges mod mig som sjovt nok var der vi blev forældre og hun nød livet på 1 klasse. Og nu hvor man er Out så må man ikke se sin søn. Så fedt I skriver om det for der er brug for den slags historier. Respect fra en gamle bikerboy

    ReplyDelete

Post a Comment