Bikere og bandefolk er også gode forældre - Part 2.

Kærlighed ved første blik ender mange gange op i had ved sidste kig.

Der er ikke langt fra kærlighed til had, og i de forhold der ender, hvor der er børn - der kommer der meget ofte et så stort had frem, som ender op med, at det er børnene, der må betale prisen for deres forældres stridigheder og konflikter.

En strid og en konflikt, som faktisk slet ikke handler om børnenes tarv eller behov, men om den ene forældres had til den anden forældre. Trist, men sandt er det, at det for den ene forældre mange gange ender op med, at hadet til den anden forældre er langt større end kærligheden er til barnet eller børnene, som det handler om.
Sådan burde det jo slet være, men sådan er det desværre i mange tilfælde. Hvad får en forældre til at hade den anden forældre så meget, at man bringer sit eget barn ind i en voksenkonflikt, og bruger sit barn som et våben mod den anden forældre - vi har ikke svaret på det, men vi ønsker med vores historier om bikere og bandefolk er også gode forældre, at åbne op for denne problemstilling.


Mange kvinder har altid været tiltrukket af Bad Boys, og personer fra biker- og bandemiljøet har altid tiltrukket mange kvinder, for her findes der mange "Bad Boys" med store overarme spækket med sprøde Tattoo´s, fede kværne, store biler og hurtige penge.

For mange kvinder er der ligefrem prestige i, at være kæreste med en biker eller bandemedlem, for det giver ikke kun tryghed, men også anerkendelse og prestige.

I morgen bringer vi historien om "Lars", som har været 10 år i bikermiljøet, men i dag har forladt miljøet, og bare vil leve et normalt liv sammen med sine to drenge på 6 og 8 år, men som moren til drengene i et år har forhindret ham i at kunne gøre, og hvorfor - ja, det må du så læse om i morgen.


Scandinavia - MC & Gjengkriminalitet.

Comments