Bikere og bandefolk er også gode forældre - Part 3.

Et sted i Danmark sidder "Lars", og hver dag tænker på hvornår han får lov til, at se sine to små elskede drenge på 6 og 8 år.

Mere end et år siden, at "Lars" har set sine to sønner, kunne holde om dem, lege med dem og sige hvor meget og hvor højt han elsker dem.

Det har været et år i helvedes tegn, og "Lars" ved ikke om han nogensinde kommer ud af det helvede han befinder sig i, og nu har levet i mere end et år.

"Lars" føler, at han langsomt mere og mere bliver ædt op, fordi frustration og afmagthed fylder hele hans hverdag. Hver dag går med at spekulere og savne. Et savn som gør, at han har svært ved at sove og ikke har den store appetit - hverken på mad eller livet.

Læs også: Bikere og bandefolk er også gode forældre - Part 1.

I mere end 10 år var "Lars" en del af det danske bikermiljø. Et tid hvor alt kørte for "Lars", og spekulationer og savn var en by i Rusland. Der var styr på tingene, og der manglede ikke noget i den tilværelse "Lars" havde. Masser af "venner", masser af penge, fed kværn og smart bil, og så kvinden han troede han skulle blive gammel med.

Det hele så bare så kanon ud, og livet lå lige foran og bare ventede på, at skulle leves sammen med kvinden i hans liv - Villa, Vovse og måske en Volvo Stationcar, for børn skulle der også være.

Muligt, at " Lars" var det mange mennesker kender og betegner som en Rocker, men hvad folk måske ikke tror eller ved, så har en Biker/Rocker også følelser, og de er ikke anderledes end almindelige menneskers følelser.Året var 2007 da han mødte sine to drenges mor, og det sagde boom med det samme, og kærlighed ved første blik så fuglene sang morgen, middag og aften.

"Lars" var solgt, og vidste han nu havde mødt kvinden i sit liv, og det var hende han skulle have børn med, og hende han skulle blive gammel med.Der var så meget kærlighed, at allerede i 2008 bar høsten frugt. "Lars" skulle være far, og om 9 måneder skulle han se sin søn for første gang.

Der gik et gys igennem "Lars" den nat hans dreng kom til verden på Hillerød Sygehus. "Lars" følte det som om hans krop skiftede form, da han tog sin lille dreng op i sine arme for første gang. Han vidste lige netop der, at hans liv nu havde forandret sig, og det hele for ham handlede om sin søn og hans lille familie med kvinden i han liv.

I 2011 kom storken igen forbi med en lille dreng til "Lars" og kvinden i hans liv, og den lille familie på tre var nu blevet til fire. "Lars" var ellevild, og det hele og alt kørte stadig som smurt i olie for "Lars".

Livet var god mod "Lars", for han havde alt det en mand kunne ønske sig - SUCCES på alle fronter, men bom sagde det så en dag i 2016. "Lars" ville ud af bikermiljøet, og ville bare være familiefar, have et job og en "normal" tilværelse, og være der for sine drenge 24/7. En beslutning "Lars" i dag har måtte betale prisen for - en pris som aldrig kan gøres op i penge.

Prisen "Lars" har måtte betale for sin beslutning tilbage i 2016, er hans to elskede drenge på 6 og 8 år, fordi med hans beslutning i 2016, der vendte "kvinden" i hans liv sig i mod ham - hun blev en sand SATAN, og det er hun selv nu i skrevne stund.
Beslutningen "Lars" tog var en Far´s beslutning. En Far med så stor kærlighed for sine 2 drenge og moren til dem. Nu skulle de være en rigtig familie, og bare leve et normalt liv, men det var ikke lige sådan "SATAN" ønskede det, for SATAN ville ikke undvære livsstilen med masser af skillinger, fede biler og den prestige der fulgte med i kølvandet.

"SATAN" var sur nu, og så sur, at "Lars" skulle miste ALT og det han elskede mest i hele verden - hans 2 drenge. På et splitsekund var den STORE kærlighed væk, og et HAD sagde nu goddag, for "SATAN" havde vist sit sande ansigt.

Et forhold blev gjort slut, og den dag i dag forstår "Lars" stadigvæk ikke lige hvad der skete og hvorfor? "SATAN" smed "Lars" på porten og beholdte rub og stub, og det accepterede "Lars", for drengene skulle ikke lide afsavn. Hus og møbler var for "Lars" døde ting, selv den smarte bil var en død ting - "Lars" kunne godt leve med, at måtte køre i bus eller med tog for at skulle se sine drenge.

Men "SATAN" havde helt andre planer end offentlige transportmidler for "Lars". "SATAN" ville have drengene for sig selv, og for enhver pris. Det var "SATAN´s" drenge og de tilhørte "SATAN", og kun "SATAN".

"Lars" forsøgte forgæves i flere måneder, at få en dialog med "SATAN", men alle porte til helvede var lukket af. "Lars" ringede og ringede, men ingen i helvede gad tage telefonen. "Lars" bankede på porten i "HELVEDE" - stedet han engang selv havde boet, og hvor det var "HIMLEN", men der blev ikke åbnet.

"Lars" savnede sine drenge, og ville bare have lov til at se dem, men "SATAN" sendte sine små medhjælpere ud for at straffe "LARS". Politiet kontaktede en dag "Lars" og sagde de godt ville snakke med ham, for de havde fra "SATAN" fået en anmeldelse om trusler og vold.

"Lars" var chokeret, for han havde aldrig truet eller lagt hånd på "SATAN", men Politiet troede ikke på ham, for de kendte til hans fortid, og den var jo ikke pletfri, som de så pænt sagde det til "Lars".
Anmeldelse om trusler, vold og tilhold til "SATAN" var det "Lars" blev præsenteret for af "SATAN´s" medhjælpere - så nu var "Lars" nærmest umyndiggjort i håbet om, at kunne se sine to små drenge.

"SATAN" havde talt, og bestemte nu spillereglerne, og kortene var lagt ud på bordet. "Lars" havde kun en trumf på hånden i håbet om, at kunne give "SATAN" på nakken - det var at smide kortet STATSFORVALTNINGEN på bordet.

"LARS" kontaktede STATSFORVALTNINGEN og fik her aftalt møde, men "SATAN fik besked herom - for STATSFORVALTNINGEN orienterede "SATAN" om mødet.

"SATAN" tilskrev STATSFORVALTNINGEN, og vedlagde anmeldelserne om dit dut og dat, som "LARS" havde gjort og udat "SATAN" for. Efterfølgende modtog "Lars" en del breve fra STATSFORVALTNINGEN, hvor også kopier af "SATAN´s" brev var vedlagt.

"SATAN" havde talt, og STATSFORVALTNINGEN dokumenterede "SATAN´s" ord. Det var ord "LARS" slet ikke kunne genkende, for intet af det som blev sagt og var skrevet havde på nogen måder hold i virkeligheden.

"SATAN" havde skiftet rolle, og nu gjort "LARS" til SATAN. Der var ikke det "Lars" ikke havde gjort, og "SATAN" frygtede nu for sit liv, at "SATAN" havde fået overfaldsalarm og var gået under JORDEN - under JORDEN?  

"Lars" følte sig "voldtaget" af systemet - for ingen ville lytte til ham. Hverken STATS-FORVALTNINGEN eller hos POLITIET. "SATAN" havde lukket af for alt, og alle muligheder var tømte for "Lars". Han var blevet frarøvet sine to små drenge fordi "SATAN" fik systemet sat op i mod ham med løgne og falske anklager - så "Lars" ikke kunne få samvær med sine to drenge.

Fortiden "Lars" havde i sin kuffert blev brugt som skyts mod ham. Han var tidligere Rocker, kendt for trusler og vold, og havde sågar været en hyppig gæst på STATENS HOTELLER rundt omkring i Danmark - men skal det gå ud over børnene?

Hvorfor skal børn fratages deres fædre bare fordi de er eller har været bikere eller bandefolk, og måske har en mindre pæn fortid? Er og bliver man en dårligere Far bare fordi man har været eller er en biker eller et bandemedlem?

"Lars" er ikke længere Rocker, og forsøger blot at få lov til, at leve i DANMARKS største bande, den der hedder SAMFUNDET, men det er mere svært, at blive optaget som medlem i SAMFUNDET end det er i nogen MC-Klub eller Bande i hele DANMARK.

Denmark - MC & Gjengkriminalitet

Comments