May 16, 2018

Leden Motorclub No Rules collectief opgestapt

Oprichter Gerrit S. had incestueuze verhouding met zijn dochter.
Kinderverkrachter.
President, Nomad, National, Founder.


Gerrit S. Perverse pedofiel of verkeerd begrepen? Op een mooie dag trouwt Gerrit S. Uit het huwelijk word Natascha geboren. Vader Gerrit weet het kind als ze ouder wordt wijs te maken dat ze niet zijn dochter is en begint een pedofiele verhouding met haar. Die duurt lang. Er worden 3 kinderen zelfs uit geboren. Een jongen en twee meisjes.  Op een moment ontdekt Natasja dat Gerrit wel haar vader is. En in haar woede probeert ze hem dood te schieten. Ze raakt hem wel maar niet dodelijk en ze gaat voor een paar jaar de cel in. In die tijd dat ze binnen zit probeert Gerrit het met een van zijn (klein)dochters. Hij wordt opgepakt en na verhoor weer vrijgelaten.

Gerrit begint een motorclub. Uit het niets is daar ineens No Rules MTC (Motor Trike Club, later MC) Het rommelt nogal binnen de club. Een mede oprichter word eruit gegooid (BS) en van verschillende kanten komt bij de members het misbruik en incest verhaal binnen. Deze week is Gerrit S ermee geconfronteerd door zijn members. Na aanvankelijke ontkenning gaf hij toch het geheel toe. Dat de kinderen van hem waren en dat hij de verhouding had gehad. Collectief zijn alle mensen binnen No Rules MC opgestapt. De naam is besmet vanwege de incestueuze oprichter Gerrit S.

Dit nam Gerrit S. letterlijk (Van zijn facebook afgehaald)

Hij heeft levens vernietigd en binnen de motorwereld de naam van zijn club naar de kloten geholpen. Verschillende clubs hebben hem al verwijderd uit hun kringen.

No Rules. Dat nam Gerrit S. letterlijk dus. Geen regels, pak je dochter en misbruik haar waar en wanneer je kunt. No Rules?  Dan ook No Mercy. We hopen dat hij een stevige lange straf zal krijgen voor zijn incest en misbruik.

Vragen hierover?
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007783697636


Holland - DB.
 

No comments:

Post a Comment