June 20, 2018

Den dræbte var med til at starte Gremium MC i Danmark

Den mand, som sent mandag aften blev skudt ved en boligblok på Amagerfælledvej i København og nu er død af sine kvæstelser, var ikke kun et 33-årigt ledende medlem af rygmærkeklubben Gremium, men er en af nøglefigurerne, som tilbage i 2015 var med til at opstarte Gremium MC i Danmark.

Hos Københavns Politi ønsker politiinspektør Torben Svarrer på nuværende tidspunkt ikke at kommentere oplysningerne, men siger blot til Ekstra Bladet, at han ingen kommentarer har til sagen, men bekræfter dog, at politiet betragter drabet som banderelateret. Hvilket konfliktscenarium, der eventuelt måtte ligge bag skudattentatet, er endnu ikke belyst.

Tror ikke man behøves, at være Einstein for at kunne regne ud, at det næsten må være banderelateret, for det er nok ikke Fru. Hansen, som har rendt rundt på gaden og leget Wyatt Earp, og skudt til højre og venstre.

Hvad konfliktscenariet der eventuelt måtte ligge bag skudattentatet så kan være - ja, det kan der være mange grunde til, så vi lader det ligge og lader det blive ved spekulationerne.


Denmark - MC & Gjengkriminalitet

No comments:

Post a Comment