Politiet frygter hævnaktioner - konflikten er betændt, men hvem er i konflikt?

Politiet frygter hævnspiral i MC-miljøet - Konflikten er betændt. Dette kunne man forleden den. 17. August læse om i flere af de store norske medier, men vi ved da alle godt, at man IKKE skal tro på alt det, som står i avisen, og man skal da slet IKKE tro på hvad Politiet siger, for de siger så meget.

De norske medier skrev, at konflikten skal være baseret på, at et ledende No Surrender MC medlem søndag d. 5. August skulle være blevet udsat for grov vold i byen Jessheim, og der til dette overfald skulle havde befundet sig flere vidner. Ifølge avisen ABC-Nyheter´s kilder ser Norsk Politi hændelsen, som et opgør mellem de to MC-Klubber No Surrender MC og Rock Machine MC.

Læs: https://gjengkriminalitet.blogspot.com/2018/08/politiet-frygter-hvnaktioner-konflikten.html

Såvidt vi er bekendt med her på MC & Gjengkriminalitet, så skal man da minimum være to parter for der overhovedet kan være tale om nogen form for konflikt, og ifølge en talsperson fra No Surrender MC Norway, så er man ikke her i konflikt med nogen klubber eller Rock Machine MC Norway, for Rock Machine MC Norway lukkede sidste år den. 26 Oktober 2017, for derefter, at patche over til den Hollandske MC-Klub No Surrender MC.

Læs: https://gjengkriminalitet.blogspot.com/2017/10/statement-rock-machine-mc-norway_23.html

Sandheden om dette nye Rock Machine MC Norway er dog en helt anden en de norske medier beskriver, for virkeligheden er, at et tidligere medlem af det nu lukket Rock Machine MC Norway kom med over i No Surrender MC tilbage i Oktober 2017, men som i februar måned i år blev smidt ud af klubben i det man bedst kender, som OUT IN BAD.

Privatfoto: Facebook. Rune C. Liljebakk
Igennem flere år havde dette tidligere medlem - Rune C Liljebakk været personlig ven med det medlem fra No Surrender MC, som d. 5. August i år blev overfaldet af 4 personer i Jessheim.

Efter sin udsmidning af No Surrender MC har Rune C. Liljebakk haft travlt med på alle måder, at chikanere, provokere med intriger og historier om sin gamle klubkammerat fra Rock Machine MC og No Surrender MC om han er stikker og informant for Politiet, m.m.

Derudover har Rune C. Liljebakk så ikke kun haft travlt med, at lave historier om sin gamle klubkammerat, men han forsøgte også efter sin udsmidning, at komme ind i Satudarah MC Norway i Oslo.

Ind i Satudarah MC kom han så også, men her var lykken kort, og blot kun efter 8 dage i Satudarah MC Norway, der var han så også smidt ud derfra, og hvad gør en klog mand så? Man starter da bare Rock Machine MC Norway igen - det kan der vel ikke være noget useriøst i, eller kan der?
Efter sin lynkarriere i Satudarah MC besluttede Rune C. Liljebakk sig så for, at genkalde ØRNEN fra Canada, for han var nu klar med et helt nyt kuld af unge i sin rede. Flere unge i dette NYE kuld holder til i Eidsvoll ved Jessheim, og ifølge kilder vi i dag har været i kontakt med, så er dette nye kuld allerede fløjet fra reden, og meddelt de ikke kommer tilbage, og som svar på det, så fortæller flere kilder, at disse nye unge skal være blevet opsøgt af Rune C. Liljebakk og hver i sær være blevet præsenteret for en såkaldt DUMMEBØDE, for man forlader ikke reden uden det skal koste.

Ifølge de kilder vi i dag har talt med fra Jessheim, der er de nye unge mellem 18 og 20 år, og har aldrig før været i det NORSKE MC-miljø, og det gider de så heller ikke være mere, for det de på kort tid har nået at opleve - det var mere RUNE MC NORWAY end Rock Machine MC Norway.

Om ikke så længe skal en sag op i det norske retssystem - det er en sag om drabet på en 31 årig Norsk-Iraner fra Asker, som var prøvemedlem i det gamle Rock Machine MC.

Læs: https://gjengkriminalitet.blogspot.com/2017/01/den-drbte-31arige-norsk-iraner-blev.html

Denne sag bliver spændende at følge her til efteråret, for i sagen om drabet er både Rune C. Liljebak og den tidligere klubkammerat sigtet, men hvad måske vil gøre sagen endnu mere "kinky", det er, at der i sagen også indgår en mulig voldtægt.

Læs: https://gjengkriminalitet.blogspot.com/2017/02/ekskresten-til-den-nu-drbte-31-arige.html

En af de nu sigtede med tilknytning til MC-Klubben Rock Machine MC skulle i følge den unge pige havde voldtaget hende på et Hotelværelse, den dag, hvor hun for første gang havde mødt den dræbte 31 årige fra Asker, som var tilbage i November 2016, hvor den 31 årige var medlem af MC-Klubben Rock Machine. Ifølge kilder tæt på den unge piger, som vi i dag har talt med, der skulle dette tidligere Rock Machine MC Norway medlem være ingen andre end Rune C. Liljebakk.

Vi har tidligere i dag forgæves forsøgt at få kontakt med Norsk Politi, for her at høre mere om denne alvorlige anklage, men Norsk Politi ønskede på ingen måder, at tale med nogen fra MC & Gjengkriminalitet - WONDER WHY?

Ifølge de kilder vi i dag har talt med, så forlyder det, at hun ikke har turde anmelde Rune C. Liljebakk for denne voldtægt, fordi hun frygter for sit liv, men kilder med indsigt i sagen fortæller os, at man hos Norsk Politi har kendskab til sagen, og det ligeledes er anført i en rapport, og at man hos Norsk Politi betragter det som skete på hotelværelset tilbage i 2016, som en voldtægt.


Norway - MC Gjengkriminalitet/KP-JH.

Comments

 1. Anonymous8/22/2018

  Var ikke dette et innlegg med mye til fordel Terje Østby i No Surrender? Man skal vel rapportere objektivt?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nu er denne historie ikke skrevet til fordel for nogen, men på baggrund af de norske mediers dækning af sagen, og derudover så også på baggrund af de faktuelle oplysninger fra kilder i og omkring sagen og det som foregår. Hvorfor Terje Østby nævnes i din kommentar forstår vi så ikke helt, for han fremgår da ikke af historien, men du har måske også kendskab til sagen og episoden?

   Delete
  2. Anonymous8/28/2018

   For en latterlig artikkel. Som den er skrevet av kompisen til Terje eller noe.

   Delete
  3. Den er skrevet af mig, og jeg kender ikke til Terje, men kun til de oplysninger vi har modtaget via kilder. Det lyder som om du er ham artiklen handler om siden du nævner Terje hele tiden. Igen, så ser vi ikke Terje nævnt noget sted i selve artiklen.

   Kenneth P.
   MC & Gjengkriminalitet

   Delete
  4. Anonymous8/29/2018

   pff, alle ser jo her at dere har vert oppi den gjengen der siden RM kom til Norge. Seff blir Terje nevnt når han var inovlevert i begge disse klubbene..Slutt å spill helt idiot da man. No surrender kommer til å bli lagt ned i Norge også, som i Danmark. Bare svada junkier i begge disse klubbene.

   Delete
  5. Lyder da interessant, men tror så du er helt på afveje med dine udtalelser. Synes det er flot, at kalde alle i den klub både i Danmark og Norge for svage junkier, men selvfølgelig gør du det så også helt anonymt - så er det vel ingen sag at spille modig.

   Men vi har noteret os din holdning til RMMC og NSMC, og den skal du da selvfølgelig have lov til at have.

   Kenneth P
   MC & Gjengkriminalitet

   Delete
 2. Klaus Smilet8/29/2018

  Hvem har lagt No Surrender MC ned i Danmark og hvem kalder du for danske svage junkier fucking anonyme keyboard warrior? Du snakker da om noget du ikke ved en skid om..... fjols

  ReplyDelete
 3. Anonymous9/03/2018

  kommentaren om svada junkier i begge disse klubbene var ment til RM og NS i Norge. Ikke Danmark, kjenner ikke til noen der, men de som er i de to klubbene I Norge..haaallo..

  Klaus: at No Surrender MC var lagt ned i Danmark sto i en artikkel.

  ReplyDelete

Post a Comment