Nu ook verbod op No Surrender MC?

De waanzin gaat door. Nu door het OM ook een verbod is gevraagd op No Surrender Mc en een aantal gelieerde Brotherhoods, is het kristalhelder dat de Nederlandse samenleving door de media behoorlijk vergiftigd is. Nadat eerder twee andere clubs verboden waren is dus nu No Surrender MC aan de beurt om voor de rechter te verschijnen. Het media offensief, om de leden weg te zetten als criminelen, is zoals gepland verlopen. Klaas Otto wordt ineens weer ‘lid’ van No Surrender MC genoemd. Ondanks dat hij ruim 2 jaar geleden volledig afscheid heeft genomen van de club en zich er nooit meer mee heeft ingelaten. Henk Kuipers heeft de club verlaten. En met hem een man of 20 die het dichtst om hem heen waren en al jarenlang, vanaf de tijd dat hij nog de Harley Davidson Club Zuid-Oost Drenthe (HDC  Z.O.D.) leidde, met hem reden.

De club zou een gewelddadig imago hebben. Dat dit imago (zo het er al is) volledig door de media gecreëerd is wordt er niet bij verteld. De media zijn een gevaar voor onze samenleving. Hoe kan een rechter onafhankelijk oordelen als de te beoordelen partij al jarenlang in de media gedemoniseerd wordt. Als clubleden consequent beschreven worden als bendeleden, criminelen, leden van een criminele organisatie, misdadigers, veroordeelden en ga zo maar door.

Motorclub leden en motorrijders zijn een hele gewone afschildering van de samenleving. Het is onzin te veronderstellen dat er bij motorclubs meer criminelen lid zouden zijn dan er rondlopen in de rest van de maatschappij.  Een gewone voetbalwedstrijd tussen Ajax en Te Werve word al gezien als zware risico wedstrijd. De ene na de andere VVD’er wordt als crimineel opgepakt. Pechtold (D’66) blijkt een megalomane manipulator en een leugenaar. (Maar dat zijn privé zaken zegt het partijbestuur). En een motorclub, die nota bene de afgelopen jaren keihard werkte aan een interne opruiming, is omdat het een motorclub is, een criminele organisatie. En moet verboden worden? Gewone mannen die graag in de frisse lucht rijden en als ze bij elkaar zitten graag ouwehoeren over motoren, cc’s, pk’s, waar je een betaalbaar biertje kunt kopen en waar de leukste campings zijn.  Wat zei je? Intimiderend? Dat heeft de media je mooi ingefluisterd dan.  Het demoniseren van de combinatie van luide motoren, zwart leer(voor bescherming, als je valt) blinkend chroom en harten van goud is grondig en hatelijk geweest. Met het doel om jou bang te maken.


De strategie van deze eeuw. Maak de burgers bang. Bang voor hun kinderen, voor praten met elkaar, voor ziektes, God, buitenlanders, sport in elke vorm, motorrijders, religie, rampen, hun buren en uiteindelijk voor zichzelf. Als ze bang genoeg zijn willen ze bescherming en zijn ze bereid dik te betalen en zonder nadenken mensen uit hun omgeving te verraden. Ze zullen zonder nadenken (en daar gaat het om, dat niet meer nadenken) orders opvolgen die nu nog ondenkbaar zijn.

In Nederland een rechter vinden die werkelijk onpartijdig staat tegenover motorclubs en hun leden.

Na de heftige anti motorclub campagne van de afgelopen 15 jaar.

Ik durf te stellen dat die rechter er niet is. Dat elke rechter een proces tegen motorclubs en de leden met een zekere mate van voor ingenomenheid zal voeren. En dat de uitspraak nu al vast staat. Wat denk jij? Een politicus als D’66 leider Pechtold kan zijn ex manipuleren, aanzetten tot een abortus, manipuleren, liegen en bedreigen en komt ermee weg.

Zijn partijleiding zegt dat het een privézaak is en dat hij het zelf moet uitzoeken. Maar als een motorclub een stelend of liegend lid eruit gooit en zegt dat het zijn privézooi is en dat hij dat lekker buiten de club moet doen wordt er gesproken van intimidatie en afpersing.

De vrijheid van vereniging is volledig opgeslokt door media manipulatie en het eerste artikel van onze grondwet wordt met voeten getreden door dezelfde mensen die dat juist zouden moeten beschermen.  Arm Nederland… Onze voorvaderen hebben voor niets gevochten.


Holland - Dutch Bikers.
 

Comments