Politiet´s nye forklaringsformand Jørgen Bergen Skov lyder næsten som Danmark´s tidligere Statsminister Poul Schlüter



Et netop afsluttet pressemøde fra København´s Politigård omkring den store "MYSTISKE" aktion fra i går, og som i skrevne stund stadig fortsætter, den må nok få størstedelen af DANMARK´S befolkning til at skraldgrine - for Chefpolitiinspektør Jørgen Bergen Skov lød nærmest, som DANMARK´S tidligere Statsminister Poul Schlüter, da han engang sagde - der er ikke fejet noget ind under gulvtæppet.




Man siger, at der findes ingen dårlige forklaringer, men kun dårlige undskyldninger. Det må så siges, at det forstod Chefpolitiinspektør Jørgen Bergen Skov så i den grad at lave om på, for magen til dårlig forklaring skal man lede længe efter, og troværdigheden hos det danske Politi har bestemt ikke fået fem stjerner med pil opad, men nok mere fem SURE og INDEBRÆNDTE rødglødende smileys med nedadgående pil i raketfart.

Vi handler, som man gør, når et menneskeliv er i fare sagde Chefpolitiinspektør Jørgen Bergen Skov, og lad os så lige holde fat i den udtalelse - for det må så være et meget vigtigt menneskeliv vi her snakker om, og et menneskeliv af så stor betydning, at det må da vedrøre hele NATIONENS SIKKERHED, at dette menneske reddes for enhver pris, for vi har da i vores tid i bande- og rockermiljøet set og hørt om mange liv i fare, men ALDRIG set så stort et opbud af Politi, for at forhindre noget - eller sørge for sikkerheden for de personer, som har været i fare.

Mon ikke Chefpolitiinspektør Jørgen Bergen Skov godt ved, at han lige for lidt siden stod og rundsnakkede hele den danske befolkning, og hans forklaring om hvordan politiet håndterer situationer om menneskeliv i fare, så fremadrettet kommer til at skabe problemer på 112, når fru. Hansen ringer og siger, at hr. Hansen vil slå hende ihjel, og har kidnappet deres gadekryds Buller, og sidst er set kørende i deres Lada årgang 1976 på Valby Langgade, og politiet ikke indsætter hele aktionsstyrken for, at redde gadekrydset Buller og afspærrer det hele og alt i lille Danmark - selvom Chefpolitiinspektør Jørgen Bergen Skov nærmest gav sit ord på, at det gjorde man, når et menneskeliv stod på spil.

Nu skal vi her på MC & Gjengkriminalitet så ikke gøre os til eksperter, men en af tre muligheder er nok kun grunden til, at gårdsdagens aktion fandt sted og fortsat finder sted i Danmark:


-1. Royal Kidnapning.
-2. Terror
-3. Pis og Papir.


Danmark - MC & Gjengkriminalitet





Comments

  1. Anonymous9/29/2018

    Hahaha :-) Fed historie og kanon skrevet.... Fuck The Police

    ReplyDelete

Post a Comment