Zal Henk Kuipers aankomende maandag in afwachting van zijn rechtzaak vrij komen?

Henk zit nu al ruim driekwart jaar in voorlopige hechtenis. De afgelopen twee weken binnen de afdeling Beheersproblematische Gedetineerden (BPG) van de penitentiaire inrichting te Vught.

Inmiddels is hij weer terug naar normaal regime na het aflopen van onderzoekstermijn van twee weken. De anonieme melding kon op geen enkele wijze ondersteund worden.

Dat laatste is naar mijn bescheiden mening óók het geval binnen de zeer zware verdenkingen. Uitgaande van de communicatie vanuit het Openbaar Ministerie hieromtrent, kán er in gevallen simpelweg geen sprake zijn van enig strafbaar feit. Waarheidsvinding lijkt ondergeschikt aan een veroordeling, zoals ook gebleken in de strafzaak tegen de zoon van Henk. Daar is Politie Nederland keihard op de vingers getikt wegens middels tunnelvisie naar een veroordeling toe werken. Een zeer ernstig feit, welke in mijn beleving niet zonder zeer grondig onderzoek door de Rijksrecherche kan en mag blijven!

Ook in de zaak tegen Henk loopt Van der Wal Advocatenkantoor continu tegen de muur van onzinnigheid, onwettigheid en onrechtvaardigheid. De Rechtbank Groningen heeft wel uitdrukkelijk een omslagpunt aangekondigd, maandag zal blijken wat de rechter exact bedoelde.

Roy is een vechter, die laat het niet op punten aankomen, hij gaat voor een knockout out!


Holland - MC & Gjengkriminalitet 

Comments