Den enes død en andens brød


Den enes død en andens brød, det ordsprog kan man på sin vis godt tillade sig, at gøre brug af lige omkring "magtspillet" mellem Staten og bandernes mange skyderier.

For når der skydes i gader og stræder i Danmark, er det ensbetydende med flere bevillinger til det danske Politi, og landets politikere får så også mulighed for, at gennemføre deres store magtsyge, og råbe op om hårdere straffe og smid alle ned i en kælder, og hvad fanden de ellers nu kan finde på at sige, for de ved ikke bedre.

Justitsminister Søren Pape Poulsen
Danmarks Glade Gris - Justitsminister Søren Pape Poulsen, han fik forleden tildelt Ridderkorset af Hendes Kongelige Højhed Dronning Margrethe - se hvem havde lige set den komme, for hvad har Danmarks Glade Gris overhovedet udrettet, som Justitsminister?

Hat og Blå briller og røv og nøgler, det er lige nøjagtigt hvad han i sin regeringstid, som Danmark´s Justitsminister har udrettet.

Han har holdt en gaveregn i en størrelse, som selv er unormalt for en ganske almindelig dansk kernefamilie i Julen. Hver gang et skud høres i indre by, så farer han op, som en trold af æsken og proklamerer en ny pakke - faktisk har vi her på redaktionen helt tabt overblikket over alle de fuldstændige ligegyldige bandepakker han har uddelt de sidste par år.

Hendes Kongelige Højhed Dronning Margrethe
Så uden, at det skal opfattes som en MAJESTÆT-FORNÆRMMELSE, så ville vi gerne havde spurgt hendes Kongelige Højhed Dronning Margrethe om der kun er tobak og ikke fjolletobak i den smøg der, for den er jo helt skæv med det der Ridderkors til Justitsministeren.

Vi har faktisk forsøgt, at ringe til det Danske Kongehus for her, at få en kommentar fra Hendes Kongelige Højhed Dronning Margrethe, men man lagde hele tiden røret på, når vi præsenterede os og sagde hvor vi kom fra, og hvem vi var - magen til frækhed skal man lede længe efter.




Hans Kongelige Højhed Prins Fredrik
Måske får vi så mere held i piben med en kommentar fra Kongehuset, når Prins Fredrik bliver Danmarks Konge, for når Hendes Kongelige Højhed Dronning Margrethe kan give ham den Glade Gris Ridderkopset, så kan hun ikke være andet bekendt end, at lade Frede blive Konge - for der må altså en ny generation til i det Danske Kongehus, hvis de skal følge med tiden og den nye generation i bandemiljøet - for det er jo ikke Gorm Den Gamle vi har med at gøre.

Men lad os nu slutte vores lille historie med en bøn og et opråb til alle dem, som render rundt og skyder i Lille Danmark - vil I ikke godt stoppe med at skyde, for vi gider IKKE få flere bandepakker fra Danmarks Glade Gris, og de ansatte i Kriminalforsorgen vil godt have mere ferie, og Politiet har ikke tid nok til at spise deres Donut´s, for de har aldrig tid til en pause, og sidst men ikke mindst, så vil vi altså også godt have, at Hans Kongelige Højhed Prins Fredrik snart bliver Konge, og det får han nok først lov til at blive for hans mor, når alle Jer uartige drenge stopper med, at rende rundt og lege RØVERE og GANGSTERE.


Denmark - MC & Gjengkriminalitet/KP.

Comments

  1. SmukkeBetina10/09/2018

    Hahaha... fed humor man har her. Total grineren :-) :-) :-)

    ReplyDelete
  2. Anonymous10/09/2018

    Fuck Billede-Bladet. I er meget mere Royale på MC & Gjengkriminalitet. Top fed historie og kanon skrevet... Respect

    ReplyDelete

Post a Comment